0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakabilirmisin canım ya şimdilik nasıl gidiyor ve sence neler yapmalıyımLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirde bu izlediği blog'ları nasıl ekliycem sayfaya onu bulamadım
bende ızlemeye aldım sanırım 11 kısıyım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dilemmacım bende senı ızlemeye aldım blogun cok guzelmıs bayıldım valla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçelya benim ilk izleyicimdin sen bende 8. ye yetişebildim ancak hayırlı olsun canım blogun. ben de hala öğrenemedim bu blog olayını konu açtığın iyi oldu.hala 7 izleyicim var. gerçi çok dolu dolu bi blog deil benimkide sadece kampanya duyurusu yapıyorum şimdilik...Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim blogumda bu. fikir vermek isteyen olursa sewinirim arkadaşlar mesaj atabilirsiniz(açelya kusura bakma canım senin duyurunun altına linkimi yazdım ama hoşgörüne sığınarak ) 8. izleyicinim.
açelya benim ilk izleyicimdin sen bende 8. ye yetişebildim ancak hayırlı olsun canım blogun. ben de hala öğrenemedim bu blog olayını konu açtığın iyi oldu.hala 7 izleyicim var. gerçi çok dolu dolu bi blog deil benimkide sadece kampanya duyurusu yapıyorum şimdilik...Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim blogumda bu. fikir vermek isteyen olursa sewinirim arkadaşlar mesaj atabilirsiniz(açelya kusura bakma canım senin duyurunun altına linkimi yazdım ama hoşgörüne sığınarak )