0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kühne den salata sosu geldi
Avon Anew Serum Geldi 4 taneKühne'den Salsa Sos GeldiBecel hediye paketi geldiSelva hediye paketi kazandık nurşendenLaptop soğutucusu kazandım Nilgün'denBir de Tohumculuktan tohum kazandık Bugün bereketliydi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsesu'nun anketinden kazanmışım, bide beklediklerim gelse zaten beklemekten çok sıkıldım patlamak üzreyim, üstüne bide anamın dırdırı evde, hiiiçç çekilmiyo valla benim de eşim dırdır etmeye başladı. ama gelen kargoculara bekar olsam daha mı iyi olurdu acaba diyorum peşpeşe becel, kühne, kitap, limangodan aldıklarım geldi, aşındırdın evin yolunu, kargocuların gelmesinden rahatsız oluyorum, hiç hoşuma gitmemeye başladı dedi olay krem, avon ve kitap gelicek korkuyla bekliyorum kargoyu bekar olmakla da bişey değişmiyo annemle babam kızıyo pek bişey kazandığım yok ama liptondan doğadan falan çaylar geldiğinde baya kızdılar ne bu bi çay için mi uğraşıyosun bu kadar derslerine çalış otur da diyolar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsesu'nun anketinden kazanmışım, bide beklediklerim gelse zaten beklemekten çok sıkıldım patlamak üzreyim, üstüne bide anamın dırdırı evde, hiiiçç çekilmiyo valla benim de eşim dırdır etmeye başladı. ama gelen kargoculara bekar olsam daha mı iyi olurdu acaba diyorum peşpeşe becel, kühne, kitap, limangodan aldıklarım geldi, aşındırdın evin yolunu, kargocuların gelmesinden rahatsız oluyorum, hiç hoşuma gitmemeye başladı dedi olay krem, avon ve kitap gelicek korkuyla bekliyorum kargoyu
sesu'nun anketinden kazanmışım, bide beklediklerim gelse zaten beklemekten çok sıkıldım patlamak üzreyim, üstüne bide anamın dırdırı evde, hiiiçç çekilmiyo valla