facebooktan el bi firmasından lenova netbook kazanmışımmmmm kıskanabilirsinizzzzzzzzz

“Hız Yapmayın Hız Kazanın” yarışmamızın sonuçları değerlendirilirken, “Katılım Koşulları”nda yer alan şu maddelerden dolayı yüksek sayıda oy toplayan ilk altı yarışmacının katılımları geçersiz sayılmıştır.
• Yarışmacıların gerçek profil bilgileri ile yarışmaya katılmış olması gerekmektedir.
• Aynı kişinin farklı üyelik bilgileri ile tekrarlı katılımı ve ödül kazanımı kurallara aykırıdır. Bu gibi durumlarda, katılımcının üyelikleri ve varsa ödül hakkı hiçbir uyarı yapmadan iptal edilir.
• Yarışma süresince katılımcılar, El-Bi Facebook sayfasına üye olarak ve yaratıcı fikirlerini ilgili görselin altına yorum olarak yazarak yarışmaya katılacaklardır.
Lenovo netbook almaya hak kazanan Deniz İpek isimli katılımcının EL-Bİ çalışanları ve EL-Bİ Facebook Sayfası yöneticileri ile hiçbir şekilde bağlantısı bulunmamaktadır.
İlginizden dolayı teşekkür ederiz.
vallahi bu tabloyu görmeyi çok istiyorum ya..Ne hikmetse ilk 6 uçmuş..Fake oy atıp şimdi de itiraz ediyorlar..Allah bunlara akıl fikir versin..Tebrikler arkadaşım..
öyle şeylere pek ilgim olmadığından kıskanamıyorum ama galiba güzel bişey şu ekmek makinası güle güle kullan
teşekkürler arkadaşlar 2 yıldır ilk büyük hediyem daha iyileri sizlerin olsun

evet itiraz ediyorlar inceleme yapılmış ilk kez bir firma inceledi sanırım bu kadar ben bile şoktayım daha kazanamam diyordum ama belki faceler elenir umuduyla son güne kadar devam ettim oy dilendim
ekmek yapmak için gerekli donanım yok ama olursa yaparım

aa nazar etmem asla ben kuru iftira külliyen yalan
sesu'nun anketinden kazanmışım, bide beklediklerim gelse
zaten beklemekten çok sıkıldım patlamak üzreyim, üstüne bide anamın dırdırı evde, hiiiçç çekilmiyo valla
benim de eşim dırdır etmeye başladı. ama gelen kargoculara
bekar olsam daha mı iyi olurdu acaba diyorum 
peşpeşe becel, kühne, kitap, limangodan aldıklarım geldi, aşındırdın evin yolunu, kargocuların gelmesinden rahatsız oluyorum, hiç hoşuma gitmemeye başladı dedi

olay krem, avon ve kitap gelicek korkuyla bekliyorum kargoyu

bekar olmakla da bişey değişmiyo annemle babam kızıyo pek bişey kazandığım yok ama liptondan doğadan falan çaylar geldiğinde baya kızdılar ne bu bi çay için mi uğraşıyosun bu kadar derslerine çalış otur da diyolar...