güle güle kullan canım niyetim uzanamadığım ciğere mundar demek değildi
güle gülee kullanın kızlar kim ne kullanıyor pek anlamadım ama
bunun moruuu canm
rimel küçüüükk

hımmm mac yazmas bıle bana yeter

gule gule kulan canım
2 jean ve 2 İstanbul tshirt (Bay/Bayan) ..
Lipton çay ikram etti bugün bir de ve ben enfes çaya hayran kaldı..

Foto baskı geldi ama 30 TL çek şeklinde..Aklımdaki renk kalbimin rengi oldu bu da iyi bir gelişme..Herkesi kutlarım.. 
tebrikler,iyi günlerde kullanın
foto baskı yurtiçi kargoylamı geldi acaba eşimde kazanmıştı gelmedi henüz yurtiçiyse bugün için hala gelme umudu vardır ona göre bekliym 
Foto Baskı Kullanım Sahaları :Ankara 365 , Ankamall , Antares , Gordion , Bursa , İstanbul Astoria , Bostancı , Gaziosmanpaşa , Kartal , Maslak , Viaport , Torium ve Konya Electro World mazağalarında geçerlidir..
hiçbirine gitmiyorum yaptırmıycam
hiçbirine gitmiyorum yaptırmıycam 
hııı bir bayan arkadaş sormuştu da eve geçince yazacağıma dair söz vermiştim..sözümü tuttum ama gitmeye değer fotolar mükemmel baskısı gözlerini büyüler ama ne kaçırdığının farkında değilsin..Sen bilirsin Simge..
bastırtıcak fotom yok öyle özel hepsi abuk sabuk anlık çekilmiş şeyler
2 jean ve 2 İstanbul tshirt (Bay/Bayan) ..
Lipton çay ikram etti bugün bir de ve ben enfes çaya hayran kaldı..

Foto baskı geldi ama 30 TL çek şeklinde..Aklımdaki renk kalbimin rengi oldu bu da iyi bir gelişme..Herkesi kutlarım.. 
tebrikler,iyi günlerde kullanın
foto baskı yurtiçi kargoylamı geldi acaba eşimde kazanmıştı gelmedi henüz yurtiçiyse bugün için hala gelme umudu vardır ona göre bekliym 
Foto Baskı Kullanım Sahaları :Ankara 365 , Ankamall , Antares , Gordion , Bursa , İstanbul Astoria , Bostancı , Gaziosmanpaşa , Kartal , Maslak , Viaport , Torium ve Konya Electro World mazağalarında geçerlidir.. 
aa forumda geçerli değilmiymiş