0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu saatte avon parfümler geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün yurtiçi kargo vasıtasıyla hem bana hem eşime avon parfüm geldi o kadar yollarını gözledik , bir zahmet gelsinnnler Sevgiiiii.. tebrik ederimmmm parfümlü günler seni bekliyor.. kazananları kutluyorummm..dün gece demiştim sana ama dimi senin kargo gelmedimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün yurtiçi kargo vasıtasıyla hem bana hem eşime avon parfüm geldi o kadar yollarını gözledik , bir zahmet gelsinnnler Sevgiiiii.. tebrik ederimmmm parfümlü günler seni bekliyor.. kazananları kutluyorummm..
bugün yurtiçi kargo vasıtasıyla hem bana hem eşime avon parfüm geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu saatte avon parfümler geldiyatıyamı gelmişler bu saatte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu saatte avon parfümler geldibüyük kentlerde dağıtımlar 21:00'a kadar sürüyor..küçük kentlerde ise 20:00 ile sınırlı mesai..hayırlı olsunnn..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu saatte avon parfümler geldibüyük kentlerde dağıtımlar 21:00'a kadar sürüyor..küçük kentlerde ise 20:00 ile sınırlı mesai..hayırlı olsunnn.. benim ablamda eniştemde kargocu 6 en geç 7ye kadar dağıtım sürüyor sonra kendi işlerini toparlıyorlar