0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadam tekrar geldi ve bi kutu vivident daha getrdiii bi vivident versen:-D afiyetolsun diyeyim sekerimsaol bitanemm bi de adamda hepsiburada kutusu vardı senndr belkiiiisennde parfmn gelrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadam tekrar geldi ve bi kutu vivident daha getrdiii bi vivident versen:-D afiyetolsun diyeyim sekerim
adam tekrar geldi ve bi kutu vivident daha getrdiii
bugün yurtiçi kargo vasıtasıyla hem bana hem eşime avon parfüm geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün yurtiçi kargo vasıtasıyla hem bana hem eşime avon parfüm geldi o kadar yollarını gözledik , bir zahmet gelsinnnler Sevgiiiii.. tebrik ederimmmm parfümlü günler seni bekliyor.. kazananları kutluyorummm..
Avondan parfumler geldi 2tane bi erkek bi kiz. Artikel siparisim geldi yastik almistim cok seker
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvondan parfumler geldi 2tane bi erkek bi kiz. Artikel siparisim geldi yastik almistim cok sekerkitabını eklemeye unuttun
Bu saatte avon parfümler geldi