0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende pelinden gömlek kaanmıştım .bugün geldi ama l beden yazmıştım s beden yolamışlar bu bedene uyan kimse yokki öyle kalakaldı.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvon parfümüm geldi Birşey sormak istiyorum şu Coca Cola t-shirtleriniz hangi kampanyadan geldi arkadaşlar ?bu kampanyadan arkadaşım:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bu kampanyayı atlamışım herhalde. Cevap için teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvon parfümüm geldi Birşey sormak istiyorum şu Coca Cola t-shirtleriniz hangi kampanyadan geldi arkadaşlar ?bu kampanyadan arkadaşım:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Avon parfümüm geldi Birşey sormak istiyorum şu Coca Cola t-shirtleriniz hangi kampanyadan geldi arkadaşlar ?
benim hediyem gelmedi pierre den sanırm kazananlara da gitmemiş kimse geldi demedi . umarım bana da S beden yollamazlar bende L istemiştim eşim için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende pelinden gömlek kaanmıştım .bugün geldi ama l beden yazmıştım s beden yolamışlar bu bedene uyan kimse yokki öyle kalakaldı.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim . s çok mu küçük cnm.firma değiştirebilir çok ilgililer.