0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzsadece günün kahvesini alabiliyormuşuz. oda hiç güzel değil.tavsiye etmem.gitmeye değmiyor.yakın olanlar gidebilir.uzak olanlar gitmesin bence.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzGünün kahvesini alıyorsun sütlüymüş ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzsadece günün kahvesini alabiliyormuşuz. oda hiç güzel değil.tavsiye etmem.gitmeye değmiyor.yakın olanlar gidebilir.uzak olanlar gitmesin bence.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzGünün kahvesini alıyorsun sütlüymüş .. aman öyle şeymi olur tamam vazgeçtim istemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzsadece günün kahvesini alabiliyormuşuz. oda hiç güzel değil.tavsiye etmem.gitmeye değmiyor.yakın olanlar gidebilir.uzak olanlar gitmesin bence.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzGünün kahvesini alıyorsun sütlüymüş .. aman öyle şeymi olur tamam vazgeçtim istemiyorum ben bir daha hayatım boyunca gitmem içemedim zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzsadece günün kahvesini alabiliyormuşuz. oda hiç güzel değil.tavsiye etmem.gitmeye değmiyor.yakın olanlar gidebilir.uzak olanlar gitmesin bence.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzGünün kahvesini alıyorsun sütlüymüş .. aman öyle şeymi olur tamam vazgeçtim istemiyorum ben bir daha hayatım boyunca gitmem içemedim zaten açıkçası ben realdeyken önünden geçtim pek sarmadı içeri adım atmak ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzsadece günün kahvesini alabiliyormuşuz. oda hiç güzel değil.tavsiye etmem.gitmeye değmiyor.yakın olanlar gidebilir.uzak olanlar gitmesin bence.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası ya sadece 1 çeşit kahvedemi geçerli istediğimizi alamıyomuyuzGünün kahvesini alıyorsun sütlüymüş .. aman öyle şeymi olur tamam vazgeçtim istemiyorum ben bir daha hayatım boyunca gitmem içemedim zaten açıkçası ben realdeyken önünden geçtim pek sarmadı içeri adım atmak .. aa neden pofuduk koltuklarda çekmediyse sen umutsuz vakasın hepsinde 3-5 pofuduk koltuk oluyo
yok starbucks'ın ankara kartı var içinde alışverişten puan birikiyo sonra kahve alıosun onla ama yani öyle zor falan diil çok kolay birikiyo