0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana starbucks kuponları gelmiş ama burda mağazaları yokki kullanabilecek olana gönderselerdi keşke
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana starbucks kuponları gelmiş ama burda mağazaları yokki kullanabilecek olana gönderselerdi keşke uhuhu keske bana cıksaydı o ne guzel olurdu:)ankamalla gıder ıcerdım:d
:D olur olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:D olur oluronu bılmıyordum sımge cgm bı ara bunu yapıyım benankara kart çıkarttır kamile eğer hala çıkarttırmadıysan starbucksta baya bedavaya kahve içiliyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana starbucks kuponları gelmiş ama burda mağazaları yokki kullanabilecek olana gönderselerdi keşke uhuhu keske bana cıksaydı o ne guzel olurdu:)ankamalla gıder ıcerdım:d31 aralığa kadarmış valla tetişeceğini bilsem yollarım posta ile kızlar tamam bana göndersin beraber gider içeriz 3. caddede olabilir ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana starbucks kuponları gelmiş ama burda mağazaları yokki kullanabilecek olana gönderselerdi keşke uhuhu keske bana cıksaydı o ne guzel olurdu:)ankamalla gıder ıcerdım:d31 aralığa kadarmış valla tetişeceğini bilsem yollarım posta ile kızlar tamam bana göndersin beraber gider içeriz 3. caddede olabilir ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:D olur olurankara kart çıkarttır kamile eğer hala çıkarttırmadıysan starbucksta baya bedavaya kahve içiliyo