0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinWAAAY süper iki kodda yazsalardı arkasına olmadı pelin gule gule giy bakalım bana gelicekmi giymem ki şöyle arkasında asp kodu falan olsa hadi neyse Response.write("Merhaba") yazsa
WAAAY süper iki kodda yazsalardı arkasına olmadı pelin gule gule giy bakalım bana gelicekmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu lancomeler yurtiçi ile geliyordu demii. Eger elinde olan varsa kargo poşetinde gönderen yeri bana soylermisiniz..hangısını agbı ?lancome sa yurtıcı getırdı ama bıkac gun oldu gelelı ptesıgelmıstı posetı attım ben pantene dıyosan o telekurye ıle geldıdıazem cgm gonderıcı loreal turkıyebanada az once denedım bılıyorumdan prıma ve pantene geldıpantene cok sevındım ya cok guzel kokusu:Dkamile hangi kargo getirdi numarası var mı arayayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu lancomeler yurtiçi ile geliyordu demii. Eger elinde olan varsa kargo poşetinde gönderen yeri bana soylermisiniz..hangısını agbı ?lancome sa yurtıcı getırdı ama bıkac gun oldu gelelı ptesıgelmıstı posetı attım ben pantene dıyosan o telekurye ıle geldıdıazem cgm gonderıcı loreal turkıyebanada az once denedım bılıyorumdan prıma ve pantene geldıpantene cok sevındım ya cok guzel kokusu:D
Bu lancomeler yurtiçi ile geliyordu demii. Eger elinde olan varsa kargo poşetinde gönderen yeri bana soylermisiniz..
denedim biliyorumdan pantenelerim,ipana ve prima bebek bezi geldi sonunda hepsi toplu geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenedim biliyorumdan pantenelerim,ipana ve prima bebek bezi geldi sonunda hepsi toplu geldi tebrikler canım...darısı başımıza
Ne güzel sizi tebrik ederim. Ben artık beklemiyorum. Çünkü beni dkkate bile almadılar .O kadar mesaj atmama rağmen bir tane bile mesaj yazıp geri dönmediler.