0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinesmanur ablanın blogtan kazandığım casus kulaklıklarım geldi =) yuppiii. çok işime yarıcak bu =) İşe yarıyosa bana satarsın dimi tipcan
esmanur ablanın blogtan kazandığım casus kulaklıklarım geldi =) yuppiii. çok işime yarıcak bu =)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinesmanur ablanın blogtan kazandığım casus kulaklıklarım geldi =) yuppiii. çok işime yarıcak bu =) İşe yarıyosa bana satarsın dimi tipcan açtım abi kutuyu şimdi denedm..walla abi ne işe yarıyor tam çözemedim taktık kulağa annemin içerde halamla telefon konuşmasını dinliyorum .d çıkarınca yine duyuyorm..
bide aldım aleti duvara dayıyom karşı komşuyu duycam mı die takır tukur kıpraşma sesini hissediyorm sadece .d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbide aldım aleti duvara dayıyom karşı komşuyu duycam mı die takır tukur kıpraşma sesini hissediyorm sadece .dronta haayıııırrr bu arada yurt içinden bi mesaj daha geldi şimdi, farmasiden kazandığımız eyelinerlerın kargosu şubeye ulaşmış bileee