Az Önce Avon Maskara Geldi.
Lancome Tarafından Gönderilmiş Bir Krem Var Ama Hangi Kampanya Oldugunu Hatırlayamadım,Netten Araştırdım Fiyatı 150 tl Lancome Hydra Zen Bu Kremden Başka Gelen Var mı Acaba ?
az önce banada geldi bende ayzıcaktım nerden geldi başka gelen oldumu diye:)
yaa şu ufacık şeymi 150 tl
Az Önce Avon Maskara Geldi.
Lancome Tarafından Gönderilmiş Bir Krem Var Ama Hangi Kampanya Oldugunu Hatırlayamadım,Netten Araştırdım Fiyatı 150 tl Lancome Hydra Zen Bu Kremden Başka Gelen Var mı Acaba ?
az önce banada geldi bende ayzıcaktım nerden geldi başka gelen oldumu diye:)
yaa şu ufacık şeymi 150 tl 
tekin acar dan geliyor arkadaşım krem
dün bebek com dan ruggby tshirt kazandım oğluşuma.en son salty sardine gömlek kazanmıştım.kadınlararasından.inşaallah şansım açılır yeniden

ama daha dizayn edemedim oğluşumun tişörtünü.bu akşam yapayım bari.
bana küçük boy birşey gelmedi gelen bu ürünün aynısı diye sordum,diğeri tekinacardan gelebilir
avon rımelım gelmıs ben doktora gtıdım gelmıs
stabilodan psp kazanmışım : d
bana küçük boy birşey gelmedi gelen bu ürünün aynısı diye sordum,diğeri tekinacardan gelebilir

ilk 100 kişiye diye bir form doldurmuştuk.oradan mı geliyor acaba?

mukemmelmiş ya aman bızede gelsın
gule gule kullan sumakcgm:)

mukemmelmiş ya aman bızede gelsın
gule gule kullan sumakcgm:)
Teşekkur Ederim Kamilecim

Herkese Gelsin İnşallah

@esrauz Bilemiyorum Nereden Geldiğini,Tekinacar İlk 100 Kişi İçin Gönderecekti Ama Onu Doldurmadım Ben Yengem Doldurmuş Sanırım Benim Adımada Akşam Öğreneceğim Tam Olarak Yani :)Ama Orada Seyahat Boy Hediye Diyor Gerçi Bu Orjinal Boy Bir Ürün...