0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmahsun72 güle güle kullan, nereden kazandın ?Roko'dan kazanmıs.
mahsun72 güle güle kullan, nereden kazandın ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTarkan'ı bende severim ama nedense senin sevebileceğin bir sanatçı değilmiş gibi geldi daha çok ağır sanatçılar senlik sanki..Bu arada hayırlı olsun diyeyim bari Tarkanın akranı bizim kiracımızdı..fotograflarını ve hayat öyküsünü akranından dinlemiştim bir zamanlar..hoşuma gidiyor ses tonu yalan yok..ve en çok da en son albümünü kaç defadır dinliyorum..teşekkürler..peki sizce benim sevebileceğim sanatçılar ?. içimden bir ses devrim sevdiğin sanatçıların başında bir de yaşar geliyor diyor.sadece tahmin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTarkan'ı bende severim ama nedense senin sevebileceğin bir sanatçı değilmiş gibi geldi daha çok ağır sanatçılar senlik sanki..Bu arada hayırlı olsun diyeyim bari Tarkanın akranı bizim kiracımızdı..fotograflarını ve hayat öyküsünü akranından dinlemiştim bir zamanlar..hoşuma gidiyor ses tonu yalan yok..ve en çok da en son albümünü kaç defadır dinliyorum..teşekkürler..peki sizce benim sevebileceğim sanatçılar ?.
Tarkan'ı bende severim ama nedense senin sevebileceğin bir sanatçı değilmiş gibi geldi daha çok ağır sanatçılar senlik sanki..Bu arada hayırlı olsun diyeyim bari
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTarkan'ı bende severim ama nedense senin sevebileceğin bir sanatçı değilmiş gibi geldi daha çok ağır sanatçılar senlik sanki..Bu arada hayırlı olsun diyeyim bari Tarkanın akranı bizim kiracımızdı..fotograflarını ve hayat öyküsünü akranından dinlemiştim bir zamanlar..hoşuma gidiyor ses tonu yalan yok..ve en çok da en son albümünü kaç defadır dinliyorum..teşekkürler..peki sizce benim sevebileceğim sanatçılar ?. Onur akın olabilir mesela bide anonimler olabilir türk sanat musikisi volkan konak sevebilirsin birde ercan demirel ve dahada var sayamayacağım