0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah çuvalla gelen nedir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 4. cuval DenedimBiliyorumdan geldi, bide PTT de bir kargom varmis ,evde yoktum, acaba ne olabilir?4 çuval oo rekor sende sanırım demari awelyadan hediye kazandıysan(minikdev) o ptt le gelmişti benım bugune kadar pttden gelen tek hediyem o zatn yok awelyanin yarismasinda ben kazanmadim canim, bide esimin adina, ama cuvallargercekten ilginc, 1 cuval benim adima 3 cuval esimin adina her gun pes pese geliyor ,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 4. cuval DenedimBiliyorumdan geldi, bide PTT de bir kargom varmis ,evde yoktum, acaba ne olabilir?4 çuval oo rekor sende sanırım demari awelyadan hediye kazandıysan(minikdev) o ptt le gelmişti benım bugune kadar pttden gelen tek hediyem o zatn
4. cuval DenedimBiliyorumdan geldi, bide PTT de bir kargom varmis ,evde yoktum, acaba ne olabilir?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaşallah çuvalla gelen nedir Patates
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaşallah çuvalla gelen nedir Patatesgenelde soğan, patates az miktarda da para çıkar çuvallardan. patateste güzel olur közde, bak kumpir de çekti şimdi canım.
Tebrikler Esma