arkadaşlar ben üç defadırlı gidiyorum kalmamış reyon da ki sorumlu yaa daha yeni 6 koli getirdim dedi
ama malaesef bana kalmadı yine alamadım ben malatya dan
malatyadaki pastaları tüketen kim

?***
ben bu gün aldım yedik pastamızı bayıldım diyemicem ama güzeldi kutusuda işe yarar cinsten
bizde eskişehirden aldık 2 adet..
alırken bizden 30 kuruş aldılar.
2 pahalı dondurmanın yanında 30 kuruş neki diye sesimi çıkarmadık.
ama arkadaşlarımı uyardım bedava diye bomboş gitmeyin yanınıza en azından biraz para alın 15 kuruş alıyorlar bir pasta için dedim...
aysel sen yazınca aklıma geldi 
Eskişehirden nerden aldınız acaba?
dün yada bugün ankamall giden oldumu var mı bu gün gideceğim de ona göre gidiyim ankara da oturan ve giden varsa yazarsa sevinirim
ben salı günü gidip almıştım son bi taneydi başka da yoktu
pazartesi salı gitmek lazım almaya
dun Antalya'daki 5M de iki karamelli aldim, fistiklisida vardi, yani buzdolaplari doluydu,
adana tözaldan aldım tabı ondan once 3 mıgrosta yoktu tam sıkayet etmeyı dusunurken buldum
bizde eskişehirden aldık 2 adet..
alırken bizden 30 kuruş aldılar.
2 pahalı dondurmanın yanında 30 kuruş neki diye sesimi çıkarmadık.
ama arkadaşlarımı uyardım bedava diye bomboş gitmeyin yanınıza en azından biraz para alın 15 kuruş alıyorlar bir pasta için dedim...
aysel sen yazınca aklıma geldi 
Eskişehirden nerden aldınız acaba?
Evet nerden aldın Sükunet merakla bekliyoruz Cevabı. Kütahyada bulamazsam ordan alcam
ben denizlideki forum çamlıktn kendi adıma karmelli eşim adına da fıstıklısınız aldım.çok güzeldi en güzel yanı da hiç sorun çıkmadı
bende kaçdır hususi merkeze iniyorum ve bulamadım şikayet edeceğim artık yeter ya ne bu hamile bayanım

hayalimi süsledi bulsam alacağım hemen ama yok yok gaziantepte bulan oldumu acaba
bende kaçdır hususi merkeze iniyorum ve bulamadım şikayet edeceğim artık yeter ya ne bu hamile bayanım
hayalimi süsledi bulsam alacağım hemen ama yok yok gaziantepte bulan oldumu acaba
ben diyarbakırdayım hemen yanı başımızda migros hergün gidiyorum ama karamelli var ama şans bizm kuponda fıstıklı