artık o şifre olayı bitti mi
bende gittim bastırdım kuponlarımı sadece çikolatalı olandan vardı hemde bir sürü

gelir dediler karamelli için bekliyorum alırım artık sonra
bende almadım daha alırım ya geç olsun temiz olsun
ben bastırdım biletlerimi almadım havalar ısınsın biraz daha migrosun önüne piknik ortamı kurcam arkadaşlarla
konya migrostan alabilen oldumu
cts gidicemde yoksa boş boşuna 3 canlı halimle gitmiyim...
kalmaz felan neme lazım .al havalar ısınınca buzdolabının önünde piknik kurarsızın .hemide erimez de bu şekilde
ben bastırdım biletlerimi almadım havalar ısınsın biraz daha migrosun önüne piknik ortamı kurcam arkadaşlarla 
bende dün akşam gittim malatyanın tek migrosuna 3 şifre vardı elimde 2sinin kuponunu aldım 3.yü yanlış dedi vermedi. forumdan okudum öğrendim bidahakine başında sıfır olmadan denicem
zaten pastalarıda bitmiş depoya falan baktılar bulamadılar 3 güne kadar gelirmiş bende memlekete gidicem haftaya orda almayı düşünüyorum bi sorun olurmu acaba kuponu burdan çıkarıp başka yerden pastayı almak?
cnm ben eşime sen fişi al demiştim çanakkaleden almış istediğiniz şehirden migrostan alabilirsiniz demişler
bakalım genede gelincde denicez ist de
çanakkale den nerden almış yaa.ben burda migros yok diye kodu kardeşime verdim.hoş oda alamamış böyle bi kampanyadan haberimiz yok demişler.bi bilgi verirmisin bana canım.nasıl ve nerden almış eşin?
bende dün akşam gittim malatyanın tek migrosuna 3 şifre vardı elimde 2sinin kuponunu aldım 3.yü yanlış dedi vermedi. forumdan okudum öğrendim bidahakine başında sıfır olmadan denicem
zaten pastalarıda bitmiş depoya falan baktılar bulamadılar 3 güne kadar gelirmiş bende memlekete gidicem haftaya orda almayı düşünüyorum bi sorun olurmu acaba kuponu burdan çıkarıp başka yerden pastayı almak?
cnm ben eşime sen fişi al demiştim çanakkaleden almış istediğiniz şehirden migrostan alabilirsiniz demişler
bakalım genede gelincde denicez ist de
çanakkale den nerden almış yaa.ben burda migros yok diye kodu kardeşime verdim.hoş oda alamamış böyle bi kampanyadan haberimiz yok demişler.bi bilgi verirmisin bana canım.nasıl ve nerden almış eşin?
sonaycım iş için oraya gitti ama neresine tam bilmiyorum bu akşam gelicek sorarım mutlaka bilgi veririm size
[/quote]sonaycım iş için oraya gitti ama neresine tam bilmiyorum bu akşam gelicek sorarım mutlaka bilgi veririm size
[/quote]
ayy saol canım bi haber uçurursan bana çok sevinirim
bizde aldık bugun sorun olmadı bayaa da vardı pasta