bende tokat sivas trakya ege şivesini duydum bunu yeni duydum konyaymış öğrendim 
16 senemde trakyada geçmiştir kardeşimde hala şivesi kalmıştır o da yabancı gelmez
ben aslen trakyalıyım sakaryada dış ticaret okudum izmirde lisans mezunu oldum şimdi en sevdiğim insan sivaslı
ben adanalıyım bilmiyorum manalıksıra falan hiç duymadığım bir kelime onun için sordum değişik ama herkesin anlaması zor
bende tokat sivas trakya ege şivesini duydum bunu yeni duydum konyaymış öğrendim 
16 senemde trakyada geçmiştir kardeşimde hala şivesi kalmıştır o da yabancı gelmez
ben aslen trakyalıyım sakaryada dış ticaret okudum izmirde lisans mezunu oldum şimdi en sevdiğim insan sivaslı 
trakyanın neresinden liseyi kırklarelinde bitirdim babaeskide bulundum gökçeadayı pek hatırlamam ilkokulada orda başladım:)
ben edirne ipsala lıyım sınır köyü bizim köy meriç nehrine çok yakınım mesela keşanı bilirmisin bilmem ... erikli yada..
ben edirne ipsala lıyım sınır köyü bizim köy meriç nehrine çok yakınım mesela keşanı bilirmisin bilmem ... erikli yada..
ipsala keşan uzunköprü süloğlu bilirim oraları:) meriç nehrine yakın meriçten mi yoksa nehrin kıyısındaki köyündenmi hatırlayamıyacağım bir arkadaşım vardı lisede eskileri hatırladım şimdi

vaybe .. tarihi bol güzel yerler yeşillik, insanları iyi tavsiye ederim gezmek görmek isteyenlere
ben bu yaz tekirdağ şarköye gidicem tavsiye ederim erdek avşa marmara gezdim ben geçen sene şarköye gittim çok güzeldi bu sene yine ordayım
bizim ailedemi kullanılıyor yoksa konyalılarda yaygınmı kullanılıyor bilmem konyalı arkadaşlarda duyduysanız haber verin:)) size niye okadar yabancı geldiki:)
en yakın arkadaşım konyalı ilk kez duydum

kelime hazneme yeni bir kelime girmiş oldu böylece thanks
arkadaşlar ne güzel muhabbetin
herşey biyanada 25 inde pasta dağıtmaya başlıyacaklardı sözde daha şifre dağıtmadılar yada şifreler bitti tükendi bize dibi kaldı. geçen yaz kazanması zor olsada 50 tllik kartları hemen yollamışlardı bunda niye böyle yaptılar ki
ya nasiiiiip...
bakalım ne zaman gelecek şifreler.
ben hala 1 nisan demekte ısrar ediyorum...
hislerim o yönde