migros kardeşime yakın manalıksıra onada uğrarım iyi olur gelsin şifreler artık
manalıksır ne merak ettim

ehehe ben de merakettim ve yazım hatası olduğunu düşündüm ancak..
''manalıksıra için 3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar. ''
Manalıksıra : Bu vesile ile
Bay/Bayan arkadaşımız bayağı elit bir kesimden olsa gerek,kullandığı kelimeler google'da bile zor çıkıyor.

manalıksra = bu vesile ile
kullanılagelen bir deyimdir:)
bizim ailedemi kullanılıyor yoksa konyalılarda yaygınmı kullanılıyor bilmem konyalı arkadaşlarda duyduysanız haber verin:)) size niye okadar yabancı geldiki:)
bizim ailedemi kullanılıyor yoksa konyalılarda yaygınmı kullanılıyor bilmem konyalı arkadaşlarda duyduysanız haber verin:)) size niye okadar yabancı geldiki:)
3 senedir Konyalıyım ilk defa duyuyorum
3 senedir Konyalıyım ilk defa duyuyorum
3. senesinde bu forum sayesinde duymuşsun:) öğrencimisin asiceylan yoksa burdamı evlisin
bende tokat sivas trakya ege şivesini duydum bunu yeni duydum konyaymış öğrendim
3. senesinde bu forum sayesinde duymuşsun:) öğrencimisin asiceylan yoksa burdamı evlisin
öğrenciyim ama aynı zamanda yerleştim yani öğrenciliğim bitincede buralardayım bi değişiklik olmazsa
bende tokat sivas trakya ege şivesini duydum bunu yeni duydum konyaymış öğrendim 
16 senemde trakyada geçmiştir kardeşimde hala şivesi kalmıştır o da yabancı gelmez