arkadaşıma davet gönderdim ama davet almadı
daveti hem pastam yazan yerden hemde sonradan açılan pencereden yollamak gerek sanırım.ben öyle yaptım oldu.birde uygulamaya giren kişiler pastamın yanında yazan alınan davetler yazan yere girip kabul et diycekki olsun.kabul olunca pastam yazana tıklayıp görürsünüz zaten oldumu diye.
çıkmıyo delircem ya gitmiyo önce arkadaşlarımı davet edip sonra kayıt yaptım muhtemelen ondan ama şimdide onlar daha önceden davetli gözüktüğü için isim çıkmıyo davet edilebileceklerde
arkadaşıma davet gönderdim ama davet almadı
daveti hem pastam yazan yerden hemde sonradan açılan pencereden yollamak gerek sanırım.ben öyle yaptım oldu.birde uygulamaya giren kişiler pastamın yanında yazan alınan davetler yazan yere girip kabul et diycekki olsun.kabul olunca pastam yazana tıklayıp görürsünüz zaten oldumu diye.
tamam canım 2 yerdende davet ettim ve onlara davet gitmioki pastanın yanından daveti kabul etsinler
benım lıstemdekıler eklemıo arkadaslar:Duyumus herkes benı eklemek ısteyen varsa ö m atabılırım lutfennnnnnnn
kızlar özelden yazın bana facede ekleyeyim bana davet gönderin bakayım yinemi olmıycak
nerede bu verdiğiniz linkten bulamadım ben
kazandım

isteyenler özlden yazsn ekleym bi kişi bi kişidr
Aldığım davetlerin hepsini kabul ettim arkadaşlar, aldığım davetler bölümünden siz de beni kabul ediniz afiyetle yiyelim
arkadaşlar davetimi kabul edin lütfen..
ben bana gönderilenleri kabul ettim.