0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benımde geldı sımdı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenımde geldı sımdı darısı benim arkadaşın başına
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenımde geldı sımdı darısı benim arkadaşın başına bekle bakalım canım belki sistemden dolayı geç kalmıştır mesaj
Arkadaslar, işyerinin altında migros var hemen gittim ama vermediler...yerine 1 litre kola yarım kilo kuru pasta teklif ettiler, sizi şikayet edicem deyince... 2 kiloluk çilekli bir pasta verdiler...işin ilginci bana gelen mesajda pastamın; (okudugum kadari ile ya fistikli ya karamelli olmasi gerekiyormus) cilekli oldugu yaziyordu...aynen karsiladilar arkadaslarla 2 kg cilekli pastayi yedik afiyet olsun...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenımde geldı sımdı darısı benim arkadaşın başına bekle bakalım canım belki sistemden dolayı geç kalmıştır mesajaynı iş yerindeyiz bana geldi ona gelmedi ya ikimizde heyecan yaptık sağolsun 3. arkadaş telefonları aldı bizden bakmayalım diye