0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonyada migros nerde benim kardeşim kaç aydır hiç görmedim diyorda öğrenci daha şehri keşfedemedi Konyada kredi yurtlar kurumun karşısında.. Kampusten gelcekse eger kampus dolmuşuna atlar 5 yolda iner sola doğru 50 mt yürür tam oarada..
konyada migros nerde benim kardeşim kaç aydır hiç görmedim diyorda öğrenci daha şehri keşfedemedi
ya arkadaşlar 2 kişi kaldı davetimin bitmesine kimse beceremiyo şunu kabul etmeyi.bende her istediğimi davet edemiyorum bana yardımcı olur musunuz? arkadaşım olan herkesi nasıl davet edicemm ?
banada 7 şifre geldi. birini kardeşime , birini anneme, birini kuzenime verdim dördünüde kendime sakladım
bana gelmemıs
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonyada migros nerde benim kardeşim kaç aydır hiç görmedim diyorda öğrenci daha şehri keşfedemedi Konyada kredi yurtlar kurumun karşısında.. Kampusten gelcekse eger kampus dolmuşuna atlar 5 yolda iner sola doğru 50 mt yürür tam oarada..yok meram eğitim fakültesi tarafından yol tarifinide verirsen sevinirim alaaddin tepesinden yürüyerek gidilecek mesafede mi değilse hangi dolmuş