bazı arkadaşlar yeni başlıyor davet olayına bazılarına kazandınız demiş bile 1000 kişi çoktan dolmuştur diye düşünüyorumda acaba vermeye devam ederlermi ki kazananları yayınlasalar iyi olurdu
yav ben eşekliğime doymayayım tel numaramın son rakamını yanlış girmişim artık şifre kime gitti bilmiyorum carte dor un tel numarasını bilen var mı en azından arayıp şansımı deneyeyim..
benım sıfremın bırınede hatalı dedı canım adam o kadar ugrastı olmadı
benim 2 şifreme de aynısı oluyor.e o zaman ne yapacağız.ben mi yapmayı beceremiyorum diyorum görevliyle denedik gene aynı..bari birini alabilseydim yaf..
benim 2 şifreme de aynısı oluyor.e o zaman ne yapacağız.ben mi yapmayı beceremiyorum diyorum görevliyle denedik gene aynı..bari birini alabilseydim yaf..
arkadaşlar gibi cartedora mail at
mail atın yada unileverın hattını arayın mutlaka yardım ederler heba olmasın 2. şifreniz mesela ben migros mail atmıştım şifrem yanlış kabul etmiyor diyerek hemen bir bayan aradı yeni şifre verdi belki yine aynısı olur
şifrelerimin hepsini akşam aldım 2 tane dondurmalı kek aldım diğerleri olmadığı için alamadım. neyse kuponlar bende 30 nisana kadar süre var alırız artık.
mail adresini yazabilirsen sevinirim atsam iyi olacak o kadar uğraştık hiç değilse birini olsun alabilsem başka bişey istemiyorum..
0800 211 33 50 yada Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfa açılınca iletişim sekmesi var oraya tıklayıp mail atabilrisiniz
0800 211 33 50 yada Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sayfa açılınca iletişim sekmesi var oraya tıklayıp mail atabilrisiniz
çok teş.ederim canım.deneyım bakalım ne olacak..