Katılsam mı acep?
Şöyle bir kaç kişi daha katılsında azcık cesaretleneyim ondan sonra katılayım bari
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılsam mı acep?
Şöyle bir kaç kişi daha katılsında azcık cesaretleneyim ondan sonra katılayım bari
Sensiz olurmu böyle bi yarışma MelisaaBence katılmalısın..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılsam mı acep?
Bi de seçilmezsem yaşadığım hayal krıklığını düşünemiyorum sco,hayata küserim valla
Gizliden mi katılsam acep çaktırmadanseçilmezsem hiç sesimi çıkarmam ben zaten katılmamıştım derim olmazsa
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılsam mı acep?
Bi de seçilmezsem yaşadığım hayal krıklığını düşünemiyorum sco,hayata küserim valla
Gizliden mi katılsam acep çaktırmadanseçilmezsem hiç sesimi çıkarmam ben zaten katılmamıştım derim olmazsa
![]()
Nasıl yapcaksan yap ama katıl mutlaka, içime dogdu kazancan
İlk 10 u jüri secicek.
10 kişi oylamaya tabii tutulcak
ilk 3 oylarla belirlenip. juri ilk 3 arasından birini 1. secicek.