gönderir pötüş ya 
dün iletişimden yazdım bana ürün gelmedi ama ben kampanyaya bişeyler yazdım diye.bakalım ne diycekler.o kadar yazdım bide kabul etmezlerse
bende iletişime yazdım gelmedi diye bide kızdım hiçbişey göndermiyosunuz,hep aynı kişilere mi yolluyosunuz diye, yaptığımız incelmeye göre size ürün ulaşmış,siz teslim almışsınız gözüküyor,aksi bir durum söz konusuysa bize yazın yazmışlar,bana ürün falan gelmedi zaten gelse niye gelmedi diye yazayım dimi

acaba noldu benim ürünler bilmiyorum bakalım yazdım gelmedi bana diye,ne dicekler
dilekcim buda son moda oldu yolladık almışsınız

yok cimriler diyorum bende hep aynı isimlere veriyor ben memnun değilim bunlardan.
bende dün yazdım bir yıl oldu nerdeyse üyeliğim. hiç bir ürün gelmedi. bide arielde göndermişler gibi telefonda aramışlardı. cevap yazmışlar. gönderilecekmiş. birde yazdıgım deneyim de ulaşmamışmış.
balpötüşü senin kargo davan aklıma geliyor. ürün bize gelene kadar kac el degişiyor. bizim ürünlerin başına demekki bir şeyler geliyor. gelse neden gelmedi diyelim.
uzaksehirler benim kargo işi sarpa sarınca kendileri aldı yolladı

ama kargoda kaynayıp gidende oluyodur tahminimce
ewt birde farkettmişsindir bazılarına 3 bazılarına 4 paket gelmiş.o ürünler çok kişinin elinden geçiyor. zanlıyı Allah bilir artık.
doğru diyorsun sayı değişikliği bile ele veriyor ama ne diyceksin yok dedilermi bitiyor iş
ewt. herkes ektiğini biçecek neticede. o ürünler gelmese de kimseye bir şey olmaz.kul hakkına giren düşünsün. yapacak bir şey yok. Ama arada kargoda falan kayboluyorsa bunu firmaların bilmesinde fayda var.Yok firma ikili oynuyorsa bizim bilmemizde.
arkadaşlar bu sabah banada geldi onun sayesinde uyandım baktım pembe bi kutu adamın elinde
uyku hali allah allah diyorum ne güzel kutu makyaj malzemesi mi acaba diye düşünüyorum

içine baktım 4 paket var