0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pardon hafiyelik derken kastettiğim ürünün barkodunu kozmetik dükkanlarını gezip aramayı kastettim
Kafeinli Göz Roll-OnGarnierdenemekbedava.com üyesi 10 bay veya bayan üyemizin bu ürünü denemelerini ve fikirlerini gerek üyelerimizle gerekse sitemizi ziyaret eden diğer tüketiciler ile paylaşmalarını istedik. Bu 10 kişiden birisi olabilmek için yapılması gereken çok kolay; Garnier Kafeinli göz roll-on’u satılan bir yere gidip bu ürünün kutusunun arkasında bulunan satış barkodunda (ek resim) yer alan 13 haneli sayıları iletişim sayfasından üye isminiz ile bize gönderin (sadece başvuruda bulunan ilk 10 üyemize ürün gönderimi yapılacağından acele ediniz)Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKafeinli Göz Roll-OnGarnierdenemekbedava.com üyesi 10 bay veya bayan üyemizin bu ürünü denemelerini ve fikirlerini gerek üyelerimizle gerekse sitemizi ziyaret eden diğer tüketiciler ile paylaşmalarını istedik. Bu 10 kişiden birisi olabilmek için yapılması gereken çok kolay; Garnier Kafeinli göz roll-on’u satılan bir yere gidip bu ürünün kutusunun arkasında bulunan satış barkodunda (ek resim) yer alan 13 haneli sayıları iletişim sayfasından üye isminiz ile bize gönderin (sadece başvuruda bulunan ilk 10 üyemize ürün gönderimi yapılacağından acele ediniz)Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolayı net olarak anlamadım hem alıcaz hem de onlar mı yollıcak?
Ben gönderdim bakalım,umarım ilk 10 a girebilmisimdir.
barkod numarası : 3600540885623Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin