Gönderen Konu: denedim biliyorum  (Okunma sayısı 52037 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: denedim biliyorum
« Yanıtla #40 : 18 Mart 2010, 21:18:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana max factor makyaj seti cıksa keskee :)
bence de ... edebiyatım iyi olsa parçalardım bir şeyler bu set için ama. ben matematikçiyim anlamam :)
yazdım bişeyler.hep yazıyorum.kimse beni begenmıyor. :) kazanamıyorum.
:)

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #41 : 18 Mart 2010, 21:27:48 »
en fazla ne yazılabilir ki zaten :) bnde uydurdum bişiler :)

Çevrimdışı ^^ceylin^^

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #42 : 18 Mart 2010, 21:44:11 »
of mala bagladım tam olarak ne yazıcaz simdi orkid yaprakla olan deneyimimizimi yoksa baska seylerdemi yazcaz ???

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 18 Mart 2010, 21:49:49 »

arkadaşlar bi kontör davası var bu yaprak orkid olayında ama hala bende çözemedim. hayırlısı bakalım.

Turkcell PromosyonTon Hediye Kontör&Dakika Yasal Metinler
Bu kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir.

Turkcell Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri kontör; Turkcell Faturalı aboneleri dakika kazanma şansına sahiptir. Turkcell, TonlaKazan hediye kontör/dakikaların hatlara yüklenmesini takiben katılımcı 1 gün boyunca TonlaKazan servisinden ORKİD markasının reklam tonunu dinletecektir. TonlaKazan’dan kazanılan hediye kontör/dakikalar yükleme tarihinden itibaren 1 ay boyunca sadece Turkcell’den Turkcell’e yapılan aramalarda kullanılabilir. Kampanya kapsamında kazanılan kontör/dakika ödülleri aboneler arasında transfer edilemez. TonlaKazan hediye kontör/dakikaların hatlara yüklenmesini takiben katılımcı 1 gün boyunca TonlaKazan servisinden ORKİD markasının reklam tonunu dinletecektir. Hazır Kart ve Muhabbet Kart kullanıcıları için hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek, Turkcell Faturalı kullanıcıları için dakika yüklemesi ise bir sonraki fatura dönemine yansıtılacaktır. Fatura kesim tarihinden en az 3 gün önce gönderilen kısa mesajlar ile kazanılan hediye dakikalar bir sonraki fatura döneminde yüklenecektir. TonlaKazan’dan kazandığınız hediye dakikaları/kontörleri yükleme tarihinden itibaren 1 ay boyunca sadece Turkcell’den Turkcell’e yapacağınız aramalarda kullanabilirsiniz. Kazandığınız TonlaKazan hediye dakika/kontörlerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz: *Kampusiçi görüşmelerde dakikası 1 kontör (Kontör atış periyodu 60sn) *Kampuscell abonelerinin Kampuscell dışı Turkcell’lileri aramaları dakikası 3 kontör (Kontör atış periyodu 20sn) *Diğer kontörlü hat aboneleri için dakikası 3,25 kontör (Kontör atış periyodu 15sn) *Var olan hediye kontörlerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Kalan TonlaKazan kontörlerinizi öğrenmek için *123*4# ‘yi arayabilirsiniz. Katılımcılar kampanyaya katılım gerçekleştirdikleri cep telefonu hattına yüklenen kampanya tonunu TONSIL yazıp Turkcell 2577 kısa numarasına ücretsiz olarak göndererek iptal edebilir.

Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.

·        Avea hediye kontör ve dakika yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecektir. Yüklenen hediye kontör ve  dakikalar her yöne yapılan aramalar;  SMS, ses ve veri iletimi için geçerlidir, kullanım süresi limitsizdir.

·        Vodafone kontör/dakikaların kullanım süresi hatlara yüklenmesinden itibaren 90 gündür. Kampanya kapsamında kazanılacak kontörler sadece Vodafone yönünde ses iletiminde kullanılacak olup, SMS gönderimini kapsamamaktadır. Kazanılan ücretsiz kontör ve dakikalar faturasız hatlarda ilk 48 saat içerisinde, faturalı hatlarda katılımın yapıldığı tarihe bağlı olarak mevcut veya bir sonraki fatura döneminde abonenin hattına yüklenecektir. Kazanılan kontör ikramiyesi Vodafone veya Vodafone Çözüm Ortaklarının sunmuş olduğu katma değerleri hizmetlerin satın almasında kullanılamayacaktır. Kampanya kapsamında faturalı hat sahiplerine hediye olarak verilecek olan her 1 dakikalık konuşma süresi, 4 kontör değerinde olacaktır.

Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.

« Son Düzenleme: 18 Mart 2010, 22:32:02 Gönderen: uzaksehirler »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #44 : 18 Mart 2010, 23:54:41 »
aynen ceylin bende öyle..
hiç bişiy anlamadım yaa orkid yaprakla ilgili deneyim mi?
yoksa başka bişiymi?
örnekte yokki.
önceden saçım uzundu kestirdim ferahladım.
orkid yaprak gibimi ne dicez tövbe tövbeee..
hiç bir açıklama yapmamışlar ki.
eskiden deterjan deneyimi diyorlardı.
şimdi orkit yaprak deneyimi de demiyolarki...
anlayan beri gelsin.....

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #45 : 19 Mart 2010, 00:03:10 »
Kolay gelsin size  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 19 Mart 2010, 00:09:58 »
vallayi arkadaşlar yorumları okuyunca bu kafa karışılığında acaba hiç bulaşmasammı diyorum ne olduğu hala muamma periden kalan aklımıda buna yormaya biraz çekindim açıçası size kolay gelsin
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 19 Mart 2010, 00:20:10 »
pedle ilgili deneyim mi yazıyoruz şimdi,
kullandım, memnun kaldım, rahat ettim vs..vs... böyle bişi mi ?

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 19 Mart 2010, 01:14:19 »
aktivasyon kodu istiyor  ben bir türl ü yollayamıyorum

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #49 : 19 Mart 2010, 07:39:36 »
bende bişeyler  doldurayım:D
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)