Gönderen Konu: denedim biliyorum  (Okunma sayısı 54523 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
Ynt: denedim biliyorum
« Yanıtla #270 : 31 Mart 2010, 09:23:40 »
gönderir pötüş ya :)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #271 : 31 Mart 2010, 09:25:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gönderir pötüş ya :)

dün iletişimden yazdım bana ürün gelmedi ama ben kampanyaya bişeyler yazdım diye.bakalım ne diycekler.o kadar yazdım bide kabul etmezlerse :-\
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #272 : 31 Mart 2010, 09:28:32 »
bende iletişime yazdım gelmedi diye bide kızdım hiçbişey göndermiyosunuz,hep aynı kişilere mi yolluyosunuz diye, yaptığımız incelmeye göre size ürün ulaşmış,siz teslim almışsınız gözüküyor,aksi bir durum söz konusuysa bize yazın  yazmışlar,bana ürün falan gelmedi zaten gelse niye gelmedi diye yazayım dimi :) acaba noldu benim ürünler bilmiyorum bakalım yazdım gelmedi bana diye,ne dicekler  :)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #273 : 31 Mart 2010, 09:33:46 »
dilekcim buda son moda oldu yolladık almışsınız >:(  yok cimriler diyorum bende hep aynı isimlere veriyor ben memnun değilim bunlardan.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #274 : 31 Mart 2010, 09:38:31 »
bende dün yazdım bir yıl oldu nerdeyse üyeliğim. hiç bir ürün gelmedi. bide arielde göndermişler gibi telefonda aramışlardı. cevap yazmışlar. gönderilecekmiş. birde yazdıgım deneyim de ulaşmamışmış.
balpötüşü senin kargo davan aklıma geliyor.  ürün bize gelene kadar kac el degişiyor. bizim ürünlerin başına demekki  bir şeyler geliyor. gelse neden gelmedi diyelim.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #275 : 31 Mart 2010, 09:45:46 »
uzaksehirler benim kargo işi sarpa sarınca kendileri aldı yolladı :D ama kargoda kaynayıp gidende oluyodur tahminimce :-\

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #276 : 31 Mart 2010, 09:48:16 »
ewt birde farkettmişsindir bazılarına 3 bazılarına 4 paket gelmiş.o ürünler çok kişinin elinden geçiyor. zanlıyı Allah bilir artık.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #277 : 31 Mart 2010, 09:49:31 »
doğru diyorsun sayı değişikliği bile ele veriyor ama ne diyceksin yok dedilermi bitiyor iş :-\

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #278 : 31 Mart 2010, 09:54:13 »
ewt. herkes ektiğini biçecek neticede. o ürünler gelmese de kimseye bir şey olmaz.kul hakkına giren düşünsün. yapacak bir şey yok. Ama arada kargoda falan kayboluyorsa bunu firmaların bilmesinde fayda var.Yok firma ikili oynuyorsa bizim bilmemizde.

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #279 : 31 Mart 2010, 10:29:35 »
arkadaşlar bu sabah banada geldi onun sayesinde uyandım baktım pembe bi kutu adamın elinde
uyku hali allah allah diyorum ne güzel kutu makyaj malzemesi mi acaba diye düşünüyorum :D
içine baktım 4 paket var :)