Bu kampanya Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 10.11.2008 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-2213-9552 sayılı izni ile düzenlenmiştir. 01.12.2008-15.01.2009 tarihleri arasında, Ankara ANKAmall, İstanbul; CarrefourSA Maltepe Park, Metro City, Migros Center Beylikdüzü, Town Center, Eskişehir Espark, Antalya Migros-Center AVM’lerdeki mağazalardan kampanya dönemi içinde tek seferde 10 YTL ve katları tutarında alışveriş yapanlar, yaptıkları alışverişin fişi ve alışveriş merkezi içindeki Coca-Cola satış noktasından alınan 1 adet Cola-Cola, Coca-Cola light veya Coca-Cola Zero ürünü alışverişi fişini, alışveriş merkezi içindeki kampanya standına getiren tüketicilere 1 adet katılım kuponu verilecektir. Kampanya görevlisi tarafından kendilerine verilecek olan 2 bölümden oluşan, numaralı ve perforeli katılım kuponlarının kutuya atılacak bölümündeki ad, soyad, yaş, telefon, e-mail, adres bilgilerini doldurarak bu bölümü daha önce noter tarafından mühürlenmiş olan kampanya kutusuna atarak (diğer kısmı kendilerinde kalacaktır) çekilişe katılacaklardır. Her kupon bir(1) çekiliş hakkı kazandıracaktır. İkramiyeler katılım kuponunda bilgileri bulunan katılımcıya verilecektir. Bilgilerini eksik veya yanlış dolduran katılımcılar, ikramiye kazansalar bile ikramiyelerini alma hakkını kaybedeceklerdir. Çekilişte ikramiye olarak 3 kişiye Smart Fortwo Cabrio 52KW 2008 Model otomobil verilecektir. Çekiliş 03.02.2009 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 06.02.2009 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 21.02.2009 tarihine kadar; yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 08.03.2009 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği, ikramiye kazandığı katılım kuponu ve alışveriş yaptığı satış fiş/faturası ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye kazanan talihlilerin isimleri, resimleri ve görüntüleri talihlilerin izniyle kampanya düzenleyici firma tarafından tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçlarında yayınlanabilecektir. Talihliler kampanyaya katılmakla bu izni vermiş sayılır. Bu çekilişe Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş., Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş., U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi (0312) 541 12 12 telefon nolu ANKAmall Danışma Hattından öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin