Gönderen Konu: Fikirlerinize ihtiyacım var..  (Okunma sayısı 11762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awelya

• Ziyaretçi
Ynt: Fikirlerinize ihtiyacım var..
« Yanıtla #30 : 18 Mart 2010, 12:05:22 »
haklısınız en güzeli milli eğitime gitmek, hiç okulda zaman harcamaya ve daha çok strese girmeye gerek yok

Çevrimiçi adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 18 Mart 2010, 12:05:45 »
kesinlikle tavrını koy ortaya .ben bile sinirlendim .benim kızımın öğretmenide aynısı .küçük dağları ben yarattım havasında ..böyle insanlar her şeyi hakediyorlar..anneyi dinlemeden hiç bir öğretmen fikir yürütemez ,yargılayamaz,hüküm veremez.cezayı haketmiş o .telafi etsin bir önce...

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 18 Mart 2010, 12:10:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
canım ben de öğretmenim, olayı okudum çok üzüldüm, sana hak vermemek elde değil burada o öğretmen son derece hatalı ama benim sana tavsiyem okul idaresine değil de direk Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçeyle başvurup durumu anlatman olacaktır, çünkü okul idaresisi muhtemelen öğretmenini koruyucu bir tutum içine girecektir

öğretmen haksız katılıyorum direk ilçe meme gitmesi hoş olmaz okulu atlayarak, bence öğretmenle yüz yüze konuşmalı önce anlayışlı biriyse buzlar eriyecektir, sonuçta her gün çocuğunuzu öğretmene emanet ediyorsunuz.an geliyor öğretmenlerinde sabrının tükendiği anlar geliyor, bazen evimizde 1 tek çocuğumuza sabrımız kalmıyor ve neler neler yapabiliyoruz,ki onlar 30 bazen 40 kişi ile uğraşmak zorunda kalıyor.öğretmen olduğum için öğretmeni savunmuyorum ama öncelikle yüz yüze konuşmakta yarar var die düşünüyorum, öğretmenin alacağı cezaya gelince hiç bir ceza almayacağına emin olabilirsiniz idare tarafından uyarılır o kadar, buzları eritmek en iyi çözüm

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 18 Mart 2010, 12:28:11 »
simon tamamen sana katılıyorum.awelya bence o teli de çöpe atmadı çocuga caydırma amaçlı yaptı.amaç seni okula getirtmek fırca atmak. napacan az alttan al sende bir daha yapmayacak ilgilenecem de. bi de ufaklıga temiz bir ceza hazırla.artık cizgi film yasagımı koyarsın bir kac gün orantılı bir ceza sec.kücükte olsa yaptıgının yasak oldugunu ögrenmeli ki bir daha böyle seyler yasatmasın sana. sen okula bir gidiver bacım. çözülmeyecek şey yok. gönlünü ferah tut. saglık olsun.benim oğlumun kolu kırılmıştı anasınıfında ve 2 kez ameliyat oldu. kardeside 5 aylık bebekti.
çektiklerimizi bir Allah bilir.bosver attıysa çöpe oglumdan kıymetli degil de geç
 hayat hata yapmadan öğrenilmez ki....çocuk işte hata yapacak tabi bizde dogruyu öğretecegiz.

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 18 Mart 2010, 18:06:50 »
bencede once müdürle konus sonra  milli eğitime git okuldada halledebılırsınız belkı fazla buyumeden cope attım gıttı dıye bı bahane olabılırmı
tamam cocukda yanlıs yapmıs ama daha 6 yasındakı bı cocukdan bahsedıyoruz ıyıyı kotuyu anlamayacak bı cocuk  sonucda

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #35 : 18 Mart 2010, 18:16:34 »
canım bencede önce okula git sert bir tavır takın müdüre kadar çık.
baktın gördün olmuyor !
o halde orada bu iş burada bitmez ben bu olayı milli eğitim müdürlüğüne taşıyacağım de...
ve dediğininde arkasında dur...
yaşı küçük müçük diyede acıma bence bu kutsal mesleği seçmişse eğer layıkıyla yerine getirmek zorunda !

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 18 Mart 2010, 18:49:25 »
canım bencede önce okula git sert bir tavır takın müdüre kadar çık.
baktın gördün olmuyor !
o halde orada bu iş burada bitmez ben bu olayı milli eğitim müdürlüğüne taşıyacağım de...
ve dediğininde arkasında dur...
yaşı küçük müçük diyede acıma bence bu kutsal mesleği seçmişse eğer layıkıyla yerine getirmek zorunda !

işte benim derdimde tam olarak bu, yani sonuçta çocuklarımızı hepimiz onlara emanet ediyoruz, ve onların eğitmesini bekliyoruz, bu arada bana birde diyorki zaten derse herhangi birşey getiren çocuğun elinde ne varsa kızıp onların gözü önünde çöpe atıyorum diyor, ne olacak peki bizim çocuklarda öğretmenimiz böyle yapıyor diye onlarda kızdıklarında çöpe atacak yada buna bernzer şeyler, ben çocuğumun yaptığını elbetteki savunmuyorum, ve benim çocuğum hiperaktif bir çocuk ve birde zaten bazı özel nedenlerden dolayıda biraz psikolojisi bozuk bir çocuk, böyle birinin eğitim altında hepten karakteri bozuk bir birey olacak, sonuçta onun eğitiminden geçiyor, valla bu gün yollamadım çocuğumu okula zaten kazandırdığıda pek bir şey yoktu, o okulada göndermiyeceğim bir daha, ama bu yapılan haksızlığında hesabını sorucam, aldığım karar bu...

Hepinize duyarlılığınızdan dolayı çok teşekkür ederim, çok canım sıkkındı sizlere derdimi anlatınca rahatladım ve sizlerinde önerileriyle olayı kafamda daha rahat çözdüm, bu gün sıkıntımı benimle paylaşan herkesden Allah razı olsun, çok sağolun..  :-*

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 18 Mart 2010, 18:59:05 »
arkadaşım başından geçenlere üzüldüm ben de bir öğretmen olarak arkadaşlara katılmıyorum önce kesinlikle okul idaresi ile konuş onların tavrına göre milli eğitime gidersin şikayet bile konu olsa belli bir makam takip etmek gerekiyor belkide müdür çözevcek olayı seni tatmin edici bir açıklama yapacak ama öğretmen zararını karşılamalı bu arada ceyda arkadaşıma katılıyorum öğretmen sözleşmel, falan olabilir görevden atmazlar ama kadrolu öğretmene göre daha kolay harcıyorlar

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 18 Mart 2010, 19:07:49 »
arkadaşım başından geçenlere üzüldüm ben de bir öğretmen olarak arkadaşlara katılmıyorum önce kesinlikle okul idaresi ile konuş onların tavrına göre milli eğitime gidersin şikayet bile konu olsa belli bir makam takip etmek gerekiyor belkide müdür çözevcek olayı seni tatmin edici bir açıklama yapacak ama öğretmen zararını karşılamalı bu arada ceyda arkadaşıma katılıyorum öğretmen sözleşmel, falan olabilir görevden atmazlar ama kadrolu öğretmene göre daha kolay harcıyorlar

doğrudur zaten dediğim gibi yaşıda küçük daha ama ne olursa olsun akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız, ve birde ben eğitimciyim diye geçiniyor bu ve bunun benzerleri çok var çevremizde ve bu tür davranışlara susulmamalı sakin kalınmamalı nihayetinde ucunda çocuklarımız ve onların gelecekleri var..

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 18 Mart 2010, 19:23:34 »
Bence de en iyisi önce müdüre gitmek ordan halledilmezse Milli eğitime gidersin ama çok büyük bir ihtimalle halledir
Öğretmenin tecrübesizliğinden toyluğundan kaynaklanan bi durum  Eskiye oranla şimdiki öğretmenler çok daha nazik ve dikkatli öğrencilerine karşı ama arada böyleleri de çıkıyor
Bizim zamanımızda hocalar nasıl olsa veliler bişey demiyor diye öğrencilerini dövüyorlardı bile
Bi kere ilkokul hocam elime vurdu babam okulu birbirine kattı sonra hoca sadece  bana değil diğer öğrencilere bile son derece sevecen davranmaya başladı
lisede de bize sürekli yapamayacağımızı bildiği soruları soran biri vardı onu şikayet etmiştik sonra bi daha bizim okula görmedik ;)
Yani sonuç olarak milli eğitime gitmeden de halledebileceğine inanıyorum en azından bir kere yüz yüze görüşmelisin
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥