Gönderen Konu: Fikirlerinize ihtiyacım var..  (Okunma sayısı 11618 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tubaonde

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fikirlerinize ihtiyacım var..
« Yanıtla #20 : 18 Mart 2010, 11:49:19 »
canım ben de öğretmenim, olayı okudum çok üzüldüm, sana hak vermemek elde değil burada o öğretmen son derece hatalı ama benim sana tavsiyem okul idaresine değil de direk Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçeyle başvurup durumu anlatman olacaktır, çünkü okul idaresisi muhtemelen öğretmenini koruyucu bir tutum içine girecektir
UMUTSUZ YAŞANMIYOR...

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 18 Mart 2010, 11:52:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yaşı küçük dedigine göre Allah bilir sözleşmeli öğretmendir ;D Kapı dışarı yaparlar hiç acımazlar valla.. Önce müdüre müdürde ilgilenmezse milli eğitime mutlaka git ama müdürün yanındayken ‘sizde bu durumu örtbas ederseniz milli eğitime gitmek zorunda kalcam‘ de. Bak bu sözü söylediginde ne oluyo gör ;D

Bence bu hoca teli çöpe deil cebe attı.. Degerli bi telefonmuydu?

değildi hatta okadar iyi bir telefonda değildi ama benim anneme anneler gününde borç harç aldığım bir telefondu yemin ederim

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #22 : 18 Mart 2010, 11:52:47 »
bencede direkt milli eğitime dilekçeyle şikayet et derım senı deıl ogretmenını tutar kurum tabıkı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı volki

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #23 : 18 Mart 2010, 11:52:58 »
bu nasıl bir sistem anlamış değilim. ilk olarak müdürle konuşmak şart ama buda çözüm olmayabilir gibi geliyor. sonraki aşama ilçe milli eğitim müdürlüğü dilekçe ile basvurabilirsiniz. ama bunu eşiniz yada sizden hanginiz daha sakinse o yapsın. anladıgım kadarıyla ters biri çöpe atan kişi (öğretmen demek istemiyorum)  sizi sinir etmeye çalısıp haklıyken haksız duruma düşürmeye çalısabilir.

olayın tek sevindirici yanı var. o da çocugunuzun psikolojik olarak bu durumdan etkilenmemiş olması. daha dün bir haber vardı ders kitabını getirmedi diye 28 sınıf arkadasından tek tek tokat yiyen bir öğrenci. bunu yaptıran nasıl bir zihniyet olabilir aklım ermiyor.

ne oluyor bu öğretmenlere. yapamıyorsan yapma kardeşim. öğretmen abuk sabuk işler yapar, kantin çalışanları sabıkalı çıkar. insan çocugunu okula gönderirken artık 2 kere düşünüyor.

not: işini düzgün yapan öğretmenlere saygılar

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 18 Mart 2010, 11:53:16 »
canım ben de öğretmenim, olayı okudum çok üzüldüm, sana hak vermemek elde değil burada o öğretmen son derece hatalı ama benim sana tavsiyem okul idaresine değil de direk Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçeyle başvurup durumu anlatman olacaktır, çünkü okul idaresisi muhtemelen öğretmenini koruyucu bir tutum içine girecektir

yani sizce müdüre hiç gitmemeliyim öylemi ?

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 18 Mart 2010, 11:53:29 »
bence milli eğitime hemen gitme..okulda çözülmezse git..eğer yeni öğretmense sözleşmeliyse görevinden olmasın..şu an yerleşmeleri kolay değil..onuda düşünmek lazım bir hata bir öfke olmuştur...önemli olan özür dileyip hatasını telafi etmesi..
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 18 Mart 2010, 11:55:29 »
bence milli eğitime hemen gitme..okulda çözülmezse git..eğer yeni öğretmense sözleşmeliyse görevinden olmasın..şu an yerleşmeleri kolay değil..onuda düşünmek lazım bir hata bir öfke olmuştur...önemli olan özür dileyip hatasını telafi etmesi..

telefonda benden özür bile dilemdi diyorum attım çöpe gitti yapılacak bir şey yok dedi  >:(

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 18 Mart 2010, 11:59:36 »
canım benim müdürün yanında sanmıyorum öyle konuşamaz..sen okulda çözüm bulamazsam gönül rahatlığıyla şikayet edersin..hı şunuda söyleyeyim benim eşimde müdür yardımcısı..veli şikayete geldiği zaman ,öğretmen haksızda olsa velinin yanında öğretmeni ezmiyoruz ,arkasında oluyoruz ama veli gidince öğretmeni uyarıyoruz diyor..
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #28 : 18 Mart 2010, 12:03:02 »

Bu tip öğretmenlerin görevden uzaklaştırılması en dogru secenek. Bugün çöpe telefon atan yarın çocuklara tokat atar.. Yaptığı yanına kar kalmamalı
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #29 : 18 Mart 2010, 12:03:22 »
ya bu nası bi öğretmen nası bi okul. gerçekten çok şaşırdım canım. hadi bi hata yapıyo ama bide pişkin pişkin cewaplar werip umursamaz davranıyo hiç affedilecek bi durum deil. sinirlenmekte haklısın ama sinirle bişeyler yapmaya kalkarsan herşey eline yüzüne bulaşır kendini doğru ifade edemezsin. önce biraz sakinleş daha sonra milli eğitime kadar git. bi öğretmenin bunu yapmaya hakkı yok kesinlikle.