"*"15.03.2010 - 02.05.2010" tarihleri arasında yayınlanacak anketimizi dolduran üyeler arasından seçilecek 10 kişiye, anneleri için özel bir paket hazırlanacaktır.
*Bu paket içinde, sitemizde şu anda promosyonel olarak dağıtılan kozmetik ürünlerden birer adet bulunacaktır.
*02.05.2010 - 04.05.2010 tarihleri arasında; "Anneler Günü" anketini dolduran üyeler arasında çekiliş yapılacak ve çekiliş sonuçları en geç 05.05.2010 tarihine kadar şanslı üyelerimize bildirilecektir."
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ne bu tek soruluk bir anketmi gönder dedim bişey olmadı anlamadım
tesekkurler bende katıldım bakalım...
dün buraya annemin hayatta olmadığını yazmıştım acaba kime ve neden tuhaf geldide mesajlarım silindi
dün buraya annemin hayatta olmadığını yazmıştım acaba kime ve neden tuhaf geldide mesajlarım silindi
Günaydın. Evet arkadaşlar, burası bir kampanya paylaşım forumu ama burada sadece kampanya paylaşmıyoruz. Duygularımızı, düşüncelerimizi ve hissiyatlarımızı da paylaşıyoruz kimseyi incitmeden, kırmadan. Bu silme işlemini yapan kişiyi buradan, öncelikle balpötüşü'nden ve ona cevap yazan benden ve forumdan özür dilemeye davet ediyorum.
anlamadığım herkes didişir onlara sus diyen yok,millet daha geöen birbirine havlama yazdı benim ufacık paylaşımım mı göze battı.silerken bari sebebi yazılsın nezaketen de bilelim bizde.... yenisahip duyarlı davranışın için saol.annem ve babam hayatta değil ve kampanya haberini görünce içim cız etti ve yazdım.bunu yaşayan bilir o zaman anlarsınız silen şahıs
numune mi verecek onu mu demek istiyorlar
sıkma canını pötüşüüüüm boşver üzülme sen ...
evet haklısın ama üzülme...
benim üzüldüğüm manasız şeylerin silinmemesi ama bu gibi şeylerin önemsiz görülmesi.benim çok silinmiştir yazılarım bugüne dek ama sesim çıkmadı şuana dek.bu seferkine suskun kalamadım...
anlamadığım herkes didişir onlara sus diyen yok,millet daha geöen birbirine havlama yazdı benim ufacık paylaşımım mı göze battı.silerken bari sebebi yazılsın nezaketen de bilelim bizde.... yenisahip duyarlı davranışın için saol.annem ve babam hayatta değil ve kampanya haberini görünce içim cız etti ve yazdım.bunu yaşayan bilir o zaman anlarsınız silen şahıs 
başınsağolsun canım. allah sizler uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah. boşver sen. takma kafana.