bence şikayet edelim hep beraber ben yaptım bile şikayetimi
Merhaba ben vimjo nedir tahmin et sürpriz hediyeler kazan kampanyasına katılmıştım.televizyonda internette reklamında en yakın tahmin yapan sürpriz hediyelere ulaşacak denildi.vimjo sözünde durmadı.site açıldı ama en yakın tahmini yapan kişiler açıklanmadı.bizleri bütün üyelerle denk edip sürpriz hediye olarak 20 tl vermeniz bence haksızlık oluyor .lütfen sözünüzde durun
yazdım bakalım ne olacak
aynen bende yazıyorum şimdi ama bunu başka bi yerde dile getirsek daha faydalı olur gibi,mesela şikayetvar'da olabilir
vimjo nedir sizce..?
En yakın tahminde bulunanlar, sürpriz hediyelere de dolayısıyla en yakın oluyorlar. Sitede sürpriz hediyelerin ne olduğu açıklanmamış. Sadece bir tahminde bulunup, iletişim bilgilerimizi yolluyoruz. Şimdilik hepsi bu kadar canlarım... Sahiden sizce vimjo nedir?
vimjo burada: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Star tv de reklamlarını gördüm ve kampanyaya katıldım. Bugün mail adresime hediye çeki göndermişler. Almak istediğim parfümü 20 tl indirimle satın aldım, ürünü bekliyorum. Ürünün teslimati ile ilgili tecrübemi sizlerle paylaşacağım.
banada yollamışlar bari 20 liralık hediye seçeneği sunlasalardı onu seçip alsaydık olmamaış böyle
100 tl ve uzerı alısverıste kullanılabılıcekmıs bu 20 tel cek çok sacma