0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son 2 kişi kaldı arkadaşlar, 1 haftadır kimse kabul etmedi. 1 kart kazanıp, hemen kazıyıp bırakacağım bunu. Yok mu kabul edecek olan?
hala bişiy anlamadım...yolluyorum yolluyorum ya kabul etmiyorlar yada ben biyerde yalnış yapıyorum ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhala bişiy anlamadım...yolluyorum yolluyorum ya kabul etmiyorlar yada ben biyerde yalnış yapıyorum ...bence kimse kabul etmiyordur,face de o kadar arkadaşım var,yine de 10 kişiyi tamamlayamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin70 küsür kişi davet ettim 6 tane kupon kazandım hepside indirim kuponu çıktı Az daha sabredeyim sen indirimleri bitir ben son dönemde kasacam Bence o indirimler hiç bitmeyecek. O Ödüllerde yalan bence..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin70 küsür kişi davet ettim 6 tane kupon kazandım hepside indirim kuponu çıktı Az daha sabredeyim sen indirimleri bitir ben son dönemde kasacam
70 küsür kişi davet ettim 6 tane kupon kazandım hepside indirim kuponu çıktı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin70 küsür kişi davet ettim 6 tane kupon kazandım hepside indirim kuponu çıktı Az daha sabredeyim sen indirimleri bitir ben son dönemde kasacam Bence o indirimler hiç bitmeyecek. O Ödüllerde yalan bence.. Dedigim dogru çıktı. Ödül kazanan falan yok hiç...