Gönderen Konu: -Aysun- 3 Mükemmel Ürün  (Okunma sayısı 5668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: -Aysun- 3 Mükemmel Ürün
« Yanıtla #30 : 20 Mart 2010, 10:50:04 »
genelde yorumlar arasından yapılıyor cunku katılmak ıstendıgıne dair yorum bırakılıyor  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı -aysun-

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • EnLer Burada, BaşKa YerDe AraMa
« Yanıtla #31 : 20 Mart 2010, 11:01:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yarışmaya katılım yapmak isteyenler yorum yazar kampanyaya katıldığına dair.Bence çekiliş yorumlar içinden yapılmalı
genelde yorumlar arasından yapılıyor cunku katılmak ıstendıgıne dair yorum bırakılıyor  ;)

teşekkür ederim arkadaşlar. zaten öyle olması gerkiyordu ama katılmak isteyipte okadar çok blogu olmayan vardıki onlarada belki şans tanırsınızdie düşünmüştüm. 59 Yorum Çekilişe Katılım için kontrol ediliyor. (2 aynı yorum 1 tanesi iptal - iki geçersiz link benim blogumun linkini paylaşmış arkadaşlar sizleride elemek zorundayım :( kalan yorum 56... incelemeler devam ediyor )

Çevrimdışı artun

• Usta Kampanyacı
  • Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kuralı koyar!
« Yanıtla #32 : 20 Mart 2010, 12:41:21 »
yarışmaya katılım yapmak isteyenler yorum yazar kampanyaya katıldığına dair.Bence çekiliş yorumlar içinden yapılmalı

teşekkür ederim arkadaşlar. zaten öyle olması gerkiyordu ama katılmak isteyipte okadar çok blogu olmayan vardıki onlarada belki şans tanırsınızdie düşünmüştüm. 59 Yorum Çekilişe Katılım için kontrol ediliyor. (2 aynı yorum 1 tanesi iptal - iki geçersiz link benim blogumun linkini paylaşmış arkadaşlar sizleride elemek zorundayım :( kalan yorum 56... incelemeler devam ediyor )

blogu olmayanlar silindi mi?

Çevrimdışı -aysun-

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #33 : 20 Mart 2010, 12:44:43 »

blogu olmayanlar silindi mi?
[/quote]

üzgünüm ama hiç kabul edilmemişti blogu olmayan yorumlar... Ama inanın bloglardan fazlaydı blogu olmayan yorumlar

Çevrimdışı artun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 20 Mart 2010, 12:49:42 »

üzgünüm ama hiç kabul edilmemişti blogu olmayan yorumlar... Ama inanın bloglardan fazlaydı blogu olmayan yorumlar

yani bir kampanyaya katılabilmek için dandik bir blog yapıp hiç takipçisi olmadan sadece sizin bloglarınızın reklamını yapmak yetiyor kampanyaya katılmaya... bilseydim yapardım...

Çevrimdışı artun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 20 Mart 2010, 12:58:17 »

yani bir kampanyaya katılabilmek için dandik bir blog yapıp hiç takipçisi olmadan sadece sizin bloglarınızın reklamını yapmak yetiyor kampanyaya katılmaya... bilseydim yapardım...

hatta buyur 2 dk sürdü yapmam burayı... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aaabbb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #36 : 20 Mart 2010, 13:00:29 »
blogu olmayan ama katılanlar,  izleyici olmaktan vazgeçsin, izlemeyi durdursun o zaman. her şey sadece izleyici sayısını arttırmak için madem.

Çevrimdışı -aysun-

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 20 Mart 2010, 19:08:10 »
blogu olmayan ama katılanlar,  izleyici olmaktan vazgeçsin, izlemeyi durdursun o zaman. her şey sadece izleyici sayısını arttırmak için madem.

arkadaşım herkes özgür şartlarda blogta yayınlamak diye bi şart vardı hatırlatırım. sorun izleyici sayısı ise isteyen kaldırsın bilmiyorsada bana söylemeleri yeter. sonuçlar bunlar arkadaşlar inşallah itiraz edersiniz beklerim  :P
1. Kişi: Bay Bayan .................................  2. Kişi:Seda .......................... 3. Kişi: Hatice
İsim benzerliği olan arkadaşlar var kazananlarda isim tutanlar ulaşacak elbet fakat soyadları tutan arkadaşlar hediyelere sahip olacak. Uygun olmayabilir diye düşündüm ve soyadlarını belirtmedim.

Kampanyama Göstermiş Olduğunuz İlgiden Dolayı Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum Kazanan Arkadaşların Adres Bilgilerini iletmelerini Rica Ediyorum
30.03.2010 Tarihine kadar bilgilerini iletmeyen arkadaşlar haklarını kaybedecektir.

pazartesiye kadar burada değilim maillerede bakamayacağım
[/color]

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 20 Mart 2010, 21:56:31 »
blogu olmayan ama katılanlar,  izleyici olmaktan vazgeçsin, izlemeyi durdursun o zaman. her şey sadece izleyici sayısını arttırmak için madem.

arkadaşım herkes özgür şartlarda blogta yayınlamak diye bi şart vardı hatırlatırım. sorun izleyici sayısı ise isteyen kaldırsın bilmiyorsada bana söylemeleri yeter. sonuçlar bunlar arkadaşlar inşallah itiraz edersiniz beklerim  :P
1. Kişi: Bay Bayan .................................  2. Kişi:Seda .......................... 3. Kişi: Hatice
İsim benzerliği olan arkadaşlar var kazananlarda isim tutanlar ulaşacak elbet fakat soyadları tutan arkadaşlar hediyelere sahip olacak. Uygun olmayabilir diye düşündüm ve soyadlarını belirtmedim.

Kampanyama Göstermiş Olduğunuz İlgiden Dolayı Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum Kazanan Arkadaşların Adres Bilgilerini iletmelerini Rica Ediyorum
30.03.2010 Tarihine kadar bilgilerini iletmeyen arkadaşlar haklarını kaybedecektir.

pazartesiye kadar burada değilim maillerede bakamayacağım
[/color]

:( :( :( :( :( :(

Çevrimdışı -aysun-

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #39 : 22 Mart 2010, 15:07:45 »
ben geldim arkadşlar 2 . hediyenin kazananı hala bilgilerini vermedi  ;D