kampanyama katılan herkese bol şans arkadaşlar bazı arkadaşların tahminleri doğru hediyeler periden cebimden olsa tabide hiçbi kazanç olmayan sistemde bu kadar büyük şeyleri koyamazdım en azından 3 ünü birden koyamazdım
blogu olmayan arkadaşlarımada teşekkür ediyorum ama malesef şartları karşılamıyorlar.
bazı arkadaşlarda sadece link olarak paylaşmışlar kampanyamı onları da dahil edemiyorum üzgünüm..
benim linkimle katılan arkadaşlar dahi var tabi onlarda dahil edilmeyecektir.
aysel arkadaşım bende senin kampanana katıldım Alin Deri
peki aysuncum bu forumda 2msjın var bide blogunda sadece 1 kampanyan olunca o yüzden dikkatimi cekti
eskidende böyle birisi vardı hediye vermeden kayboldu.
senin profilini inceledim benim kampanyalarıma düzenli katılan birisin.
az önce bir kampanyama daha katılımını aldım.
akşam bende senin kampanyana katılırım blogumda yayınlarım iyi günler
aysel arkadaşım bende senin kampanana katıldım Alin Deri
tesekkürler cnm
bende aksam yayınlarım blogumda artık şimdi evden cıkıcam
bu arada güzellik perisinden güzel hediyeler yakalamışsın tebrik ederim

king ve duvar sticker kampanyamda var hepsi pazartesi günü sonuclanadak onlarada bakarsın
şimdi fark ettim perinin verdiği serum ve ungaro bunlar değil galiba temsili resimler bunlar. yinede teşekkürler katılmıştım zaten
bende katıldım ama kişi sınırlaması konması kötü olmuş:)))
bende katıldım ama kişi sınırlaması konması kötü olmuş:)))
bende öyle sanmıştım ama 50 kişi sınırı yokmuş ki 50 kişi olunca çekiliş olacakmış ama 50 kişi erken tamamlanacağını bilememiş arkadaş 20 sinde çekiliş yapacakmış. isteyen sorsun biz öyle duyduk
ya herhalde ilk paylaşımı hediye paylaşımı olucak.izleyici toplayacak

izleyicisiz bloga neden yazı yazsınki
nasıl yani sadece linki paylaşan?daha ne yapabiliriz ki bloguma linkini koydum ne yapmam gerejkiodu ki