Gönderen Konu: Eti Tamdabu!!!  (Okunma sayısı 42900 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: Eti Tamdabu!!!
« Yanıtla #120 : 30 Mart 2010, 21:12:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar 2. ve 3 seviyede aldığım puanlar neden skorboarda işlenmiyor bir sorunmu var

Hile yaptığını anlamış olabilirler mi?  Anlamadılarsa ben uyaracağım çünkü.  Daha önce birkaç kişiyi sildirmeyi başarmıştım.

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #121 : 30 Mart 2010, 21:23:37 »
etinin hilecileri elemek gibi bir amacı yok
en iyi hileyi yapan kazanır anlayışı var bana sorarsanız
mümkün değil o kadar puan yapmak ne kadar iyi oynarsanız oynayın insanın eli uyuşur ya :o
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı censez41

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #122 : 30 Mart 2010, 21:33:44 »
arkadaşlar 2. ve 3 seviyede aldığım puanlar neden skorboarda işlenmiyor bir sorunmu var

Hile yaptığını anlamış olabilirler mi?  Anlamadılarsa ben uyaracağım çünkü.  Daha önce birkaç kişiyi sildirmeyi başarmıştım.

hile yaptığımı nerden biliyorsun 7 saat civarı oynadım 1000 puanı geçtim oyun zaten sabit hızda oynanıyo sabırlı olan puanı toplar hile yapsam zaten beni silerlerdi

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #123 : 30 Mart 2010, 21:43:17 »

hile yaptığımı nerden biliyorsun 7 saat civarı oynadım 1000 puanı geçtim oyun zaten sabit hızda oynanıyo sabırlı olan puanı toplar hile yapsam zaten beni silerlerdi

7 saat boyunca oynadın öyle mi?  Sen inanıyor musun peki bu söylediklerine?

Çevrimdışı ciko_seko

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 30 Mart 2010, 23:53:05 »
arkadaşlar neden bu kadar şaşırdınız anlamış değilim 7 saat te 10 saatte oynanabilir çünkü oyunu durdurup devam edebiliyorsun eğer bilmeyenler varsa "P TUŞUNA BASARAK"...
yani her saat başı 5 er 10 ar dakka dinlenerek yapmak mümkün, gecenlerde 600 a kadar yaptım sonra internet kastı dondu bişeyler oldu yandım devam edebilseydim 1000 i geçecektim ileriki günlerde geçmeyi planlıyorum, bu tür oyunlarda yetenekli kişiler için çok zor bişey değil bence ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Destek Verenlere İstediği Her Kampanyada Seve Seve Destek Olurum...

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #125 : 31 Mart 2010, 00:40:50 »

7 saat mi

Çevrimdışı CYBERTURK

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #126 : 31 Mart 2010, 01:56:44 »
helal olsun valla 50 yi geçemeden adamlar 1000 diyor

Çevrimdışı benhurege

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • Geç Kalmış Olsan Bile Kendini İyi İfade Et !
« Yanıtla #127 : 31 Mart 2010, 18:06:00 »
kolay değil ekip, yapanlara bravoooo

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #128 : 01 Nisan 2010, 12:05:29 »
arkadaşlar neden bu kadar şaşırdınız anlamış değilim 7 saat te 10 saatte oynanabilir çünkü oyunu durdurup devam edebiliyorsun eğer bilmeyenler varsa "P TUŞUNA BASARAK"...
yani her saat başı 5 er 10 ar dakka dinlenerek yapmak mümkün, gecenlerde 600 a kadar yaptım sonra internet kastı dondu bişeyler oldu yandım devam edebilseydim 1000 i geçecektim ileriki günlerde geçmeyi planlıyorum, bu tür oyunlarda yetenekli kişiler için çok zor bişey değil bence ;)

Arkadas haklı. Duraklata duraklata 48 saat bile oynanabilir. Yeterki internet baglantısında sorun çıkmasın  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı TEOR

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #129 : 01 Nisan 2010, 15:27:34 »
Mrb.. ben bu etiden cok kontor kazandim.. :) oyun biraz değil fazlasıyla sabır istiyor.. en yüksek skorum 945.. aslında o gün 970 yapmıştım seviye 3 de fakat ne olduysa sistem onu 945 diye algıladı... 1500 yapmayı hedeflemiştim..  kendi hatamla 945 de kaldım.. :) ama hedefim en az 1500