Gönderen Konu: SürprizeGel.com 'da 1 kişiye Apple Macbook Pro ve 1 kişiye Sony 40" LCD TV  (Okunma sayısı 7657 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ogrendegel

• Yeni Kampanyacı
  • *
Her ay yapılacak çekilişlerin ilki sona erdi.

Sonuçlar 19 Nisan Pazartesi günü site üzerinden ve 21 Nisan Çarşamba günü Star gazetesinden açıklanacaktır.

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Çok yakında ikinci çekilişimizi site üzerinden yayınlayacağız. İkinci çekilişimizde 100 ödül ve 100 talihli olacak.

gonulyesil

• Ziyaretçi
bende katıldım..ama 3000 küsür bilet var şansım çok az :) anladığım kadarıyla aldığımız biletler daha sonraki kampanyalardada kullanılabiliyor değilmi??

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende katıldım..ama 3000 küsür bilet var şansım çok az :) anladığım kadarıyla aldığımız biletler daha sonraki kampanyalardada kullanılabiliyor değilmi??

Olur mu, şansın çok. Ben katılamadım, çok üzgünüm. Durum şöyle;

Katılım Durumu: 3070 / 6200

Herkese 10 çekiliş hakkı verdiklerine göre herkes 10 hakkı da kullanmışsa eğer ki büyük ihtimalle de kulllanmıştır, bu durumda 3070/10=307 eder. Yani şansın 307 kişide 1 demektir ki bu da çok yi bir durum bence. Ama yine de kısmet işi tabi ki, o ayrı.

gonulyesil

• Ziyaretçi
ben 2 paket aldım..20 tane biletim var şu an ama yine de umutlu değilim ne yalan söyleyeyim..ilk defa da bir çekiliş için para harcadım :)

Çevrimdışı melek61

• Usta Kampanyacı

Olur mu, şansın çok. Ben katılamadım, çok üzgünüm. Durum şöyle;

Katılım Durumu: 3070 / 6200

Herkese 10 çekiliş hakkı verdiklerine göre herkes 10 hakkı da kullanmışsa eğer ki büyük ihtimalle de kulllanmıştır, bu durumda 3070/10=307 eder. Yani şansın 307 kişide 1 demektir ki bu da çok yi bir durum bence. Ama yine de kısmet işi tabi ki, o ayrı.
tam olarak değil
çünkü 2 ödül olduğu için 307/2=154 te 1  şansımız var

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Her ay yapılacak çekilişlerin ilki sona erdi.

Sonuçlar 19 Nisan Pazartesi günü site üzerinden ve 21 Nisan Çarşamba günü Star gazetesinden açıklanacaktır.

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Çok yakında ikinci çekilişimizi site üzerinden yayınlayacağız. İkinci çekilişimizde 100 ödül ve 100 talihli olacak.

Bence bu daha güzel :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
Benim şansım yüzde 50.İki ihtimal var ya kazanacağım ya da kaybedeceğim ;)

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
mobil ödeme yapmak için wap tan mı bağlanmak gerekiyor ?

gonulyesil

• Ziyaretçi
hayır burdan mobil ödeme yapabiliyosunuz.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

pazartesi öğlen 1 de siteden çekilişi canlı izleyebilecekmişiz..ama biletlerin daha sonraki çekilişler için kullanılabilmesi çok güzel..bakalım diğer yarışmada ki 100 ödül ne olacak :)

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
Biletlerin sadece bu çekiliş için geçerli,bir dahaki çekiliş için ayrıca bilet satın alman gerekiyor.