Gönderen Konu: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2  (Okunma sayısı 104627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2
« Yanıtla #490 : 06 Ocak 2009, 22:53:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
belirlenen kişinin olacağını nereden biliyorsun  bir tüyo mu geldi dediğim noktanın arkasındayım davet ettiklerinden birini mail adresini ver mümkünse en erken davet ettiklerinden olsun logları inceletelim
biliyor çünkü kendisi kazanamazsa hile yaptığı için değilde belirlenen kişiyi yaptıkları için kazanamamış olacak

Çevrimdışı furi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #491 : 06 Ocak 2009, 22:54:01 »
belirlenen kişinin olacağını nereden biliyorsun  bir tüyo mu geldi dediğim noktanın arkasındayım davet ettiklerinden birini mail adresini ver mümkünse en erken davet ettiklerinden olsun logları inceletelim
biliyor çünkü kendisi kazanamazsa hile yaptığı için değilde belirlenen kişiyi yaptıkları için kazanamamış olacak

tamamen yanlış düşünüyorsun  :-[

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #492 : 06 Ocak 2009, 22:55:55 »
mine neden soruya cevap vermektense kaçınıyorsun bir adet kayıt etttiğin kişinin mail adresini istiyorum bu kadar basit

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #493 : 06 Ocak 2009, 22:58:12 »

tamamen yanlış düşünüyorsun  :-[
Tamam arkadaşım hakkını helal et artık bu konuyla ilgi bişey yazmıcam size iyi  geceler

Çevrimdışı furi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #494 : 06 Ocak 2009, 22:59:11 »
mine neden soruya cevap vermektense kaçınıyorsun bir adet kayıt etttiğin kişinin mail adresini istiyorum bu kadar basit

kaçınmıyorum cevap vermiceğimi söyledim...  :P

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #495 : 06 Ocak 2009, 23:01:30 »
bende başka bişey demiyorum madem hle yapmadığını söylüyorsan bu soruya ilk anda cevap verirdin allah yolunu açık etsin umarım hakeden kazanır ama sizin hile yapmadığınızı düşünmüyorum

Çevrimdışı furi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #496 : 06 Ocak 2009, 23:02:58 »
bende başka bişey demiyorum madem hle yapmadığını söylüyorsan bu soruya ilk anda cevap verirdin allah yolunu açık etsin umarım hakeden kazanır ama sizin hile yapmadığınızı düşünmüyorum

hakeden kazansın düşünceni beğendim ;)

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #497 : 07 Ocak 2009, 00:32:52 »
Bıkmadınız insanlarla uğaşmaktan.Herkes hile, herkes sahtekar, yeter be, ne insafsınız.Biz hile yok mu dedik, var, var tabii ama kurunun yanında neden yaşı da yakıyorsunuz.Siz kimsiniz, ne hakla milleti hileci şerefsiz onursuz yapıyorusunuz.Hile varsa site yönetimi bilir, emin olun çoğunuzdan iyi ayırt ederler hile ile hile olmayanı.Size ne oluyor, ne bu suçlamalar, ne bu hazımsızlık.Hile yapan varsa yanına kar mı kalacak sanıyorsunuz.Bırakın da onları kampanyayı düzenleyenler düşünsün.Milletin günahını almaktan bıkmadınız usanmadınız, yazıklar olsun.Mahalle karıları gibi car car konuşuyorsunuz.Biri bariz hile olur Bülent Üstaş gibi o zaman çıkar konuşursun da her önüne gelene konuşamazsn, suçlayamazsın.Kaldı ki herkesi şikayet etmişsiniz Bülent Üstbaşı kim şilkayet etti, hangi biriniz şikayet etti size sorarım, siz haksızı haklıyı ayırt edecek kapasitede değilsiniz.Herkesi aynı kefeye koyamazsınız.Azıcık emeğe saygılı olun ya, kaybetmeyi hazmedin.Bu forumun ömrünü kısaltıyorsunuz, haberiniz olsun.Adam gibi katılın kampanyalara çekilin aradan sonra.İlgili kişiler ne yapacaksa yapar.
bülent üstbaşı ben şikayet ettim arkadaşım ondan başkasını da şikayet etmedim sen rahat ol.. biz de biliyoruz bazı şeyleri.. hem genelleme yapıyorsunuz diyorsun bundan şikayet ediyorsun hem de hepiniz mahalle karısısınız, sizin kapasiteniz yok falan filan diyosun.. biraz düşünerek konuş.. kendinle çelişme..

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #498 : 07 Ocak 2009, 00:37:58 »
İlgili durumları ilgili firmalara bildirmessek kampanyayı düzenleyen aracı kurumlar  hile yapılmasına adam kayırmaya hileye göz yumarlar.Oradaki bir modun vs nin adamları belkide kendileri alır götürür hediyeleri.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2009, 11:06:25 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #499 : 07 Ocak 2009, 08:17:02 »
seviyeyi bozmadan msj yazın arkadaşlar !