0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün ürünleri kullandım gerçekten güzel yalnız o karite evitamini olan yüz kremimi el kremimi çözemedim
o kadar istedim göndermedi bana artık vazgeçtim istemiyorum
ucretsız numune urunlerınızden denemek ıstıyorum tarabya ustu sümbül sok no 26 da 2gülşen kaya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kadar istedim göndermedi bana artık vazgeçtim istemiyorum mail olarak değilde sitesinde sağ taraftaki hazine kutusuna gidince orda numune kazandınız diyo sonra kayıt yaptırtıyo...ama 1 ayda falan gelio çünkü denizli den geliyo taaaaaaa....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kadar istedim göndermedi bana artık vazgeçtim istemiyorum mail olarak değilde sitesinde sağ taraftaki hazine kutusuna gidince orda numune kazandınız diyo sonra kayıt yaptırtıyo...ama 1 ayda falan gelio çünkü denizli den geliyo taaaaaaa.... peki kayıt yaptırdıktan sonra oraya yorum da yazmak gerekiyor mu???[/quotehayır hiçbişey yapmadan geldi bana ama ben unutmuştum artık onu...çok uzun sürdü gelmesi.]