bana mail gelmeden ürünler geldi.
Benimki de gelmedi bugün mail attım yoğunlarmış en yakın zamanda göndereceğiz sabrınız için teşekkürler yazmışlar.
mail gelmeden2 günde paket geldi kargodan aradılar adres teyidi için.ürünlerin içinde nemlendirici kremi beğendim saç kremi de güzel
banada numune geldi fakat dikkat edin tüplerin üzerinde bir tarih var üretim tarihi olduğunu sanmıyorum.son kullanım tarihi galiba 02/04/2010.ben kullanmadım.mail atcam üretim tarihimi diye ama 6 gün önce üretip bana yolladıklarını sanmıyorum.sizde dikkat edin yinede.
bana da geldi numunelerim 6 küçük tüp içerisinde teşekkürler...
Benimkiler de dün geldi ve benimkilerin de üzerinde 2 nisan yazıyor ama ben son kullanma tarihi olduğunu sanmıyorum. Üretim tarihidir.
banada numune geldi fakat dikkat edin tüplerin üzerinde bir tarih var üretim tarihi olduğunu sanmıyorum.son kullanım tarihi galiba 02/04/2010.ben kullanmadım.mail atcam üretim tarihimi diye ama 6 gün önce üretip bana yolladıklarını sanmıyorum.sizde dikkat edin yinede.
bi kaç hafta önce aynı sorunu başka sayfada dile getirmiştim hatta mail atıp sormustu bi arkadas onlarda üretim tarihi demişlerdi ve bende ısrarla bazı merhem krem ve özellikle ilaçlarda orda yazanın son kullanma tarihi olduğunu söylemiştim ve ben kullanmadım ama bilemem tabii karar sizin...
son kullanma tarihi olsada benim için sorun değil. Süs olarak kullanıyorum nasıl olsa. Ama biblo gibi çok hoş duruyorlar televizyon sehpam da.