0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben okkalı bi mail attım, Kampanyayı elinize yüzüne bulaştırdınız falan filan diye gidiyo. Kampanyayı iptal edip çekilişe çevirmelerini talep ettim. Daha adil bi kampanya olur böylelikle Sizde mail atın çekilişe cevirsinler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen okkalı bi mail attım, Kampanyayı elinize yüzüne bulaştırdınız falan filan diye gidiyo. Kampanyayı iptal edip çekilişe çevirmelerini talep ettim. Daha adil bi kampanya olur böylelikle Sizde mail atın çekilişe cevirsinler bu arkadaş hiçte yabancı gelmedi sizce arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen okkalı bi mail attım, Kampanyayı elinize yüzüne bulaştırdınız falan filan diye gidiyo. Kampanyayı iptal edip çekilişe çevirmelerini talep ettim. Daha adil bi kampanya olur böylelikle Sizde mail atın çekilişe cevirsinler bu arkadaş hiçte yabancı gelmedi sizce arkadaşlarEvet yabancı değilim, Türk'üm ha ha ha çok güldüm bende başka ırktan sanmıştım seni açıkladığın iyi oldu.