Turk Telekom altyapısı ile verilen wirofon hizmetinde Deneme servisi bölümüyle herkeze 5 dk sabit hatlar 5 dk cep telefonları olmak üzere 10 dk hediye konuşma veriyor.
Uygulama yalnızca İnternet Explorer ile çalışır.
Uygulama Linki
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKayıt linki
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ben ocaktan beri kullanyorum zaten tşk bilmeyenler için.bir de telefona gelen şifre kullanılmış oluyor :Dsizin de başına geldi mi?
Evet öyle oluyor arada. sistemlerindeki açık yüzünden harf ve rakam değiştirip kullanıyolar onlarda bize denk gelebiliyo
Teşekkürler Zehra

Aveada 10 dakika aranınca her yöne 5 dakika arama süresi hediye

Ben bunu baya sömürürüm
Oluyo

Ya biz şifre seçmedikki nasıl bulcaz şifreyi. Telefona sadece kullanıcı adı geldi?
Ana sayfada wirofon deneme servisi var ona tıkla kullanıcı adım var de ve sonrada giriş yap.
Ana sayfada wirofon deneme servisi var ona tıkla kullanıcı adım var de ve sonrada giriş yap.
Teşekkürler Yasir 
Rica ederim.
ben şimdi denedim de 0800 lü hattan arama geliyor sanırım oda arandın sayılmıyor avea için ve ayrıca telefondan konuştuğuım ses pc hapörlerine gelmedi sanırım kulaklıklı bi sistem lazım.
Evet mikrofonun olması şart..Konuşmalarda ses net gidip gelioyr ama aradığınız kişi kendi sesini yankılı duyuyor bundan şikayetçi olabilirler

Cepte tl olmadığı için bende bu uygulamayı kullanıyorum uygulamadan haberi olmayanlar bu numarada ne böyle diye sorduklarında hattımı değiştirdim diyorum

Wircell'e geçtim