Bahar tüm coşkusuyla bizlere merhaba derken KadınlarArası olarak hediyelerimizle bu coşkunuza katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Bu ay da bir üyemize çok şık SaltySardine bayan gömlek, bir üyemize de leziz ve kaliteli tatlarıyla tanınan Niyazibey (Sirkeci) Restaurant’ ta çift kişilik yemek veriyoruz.
İşte şansınızı denemek için detaylı bilgiler:
1)Bir üyemize çok şık SaltySardine gömleği. Öyle şık ve öyle çok özelliği var ki. İyisi mi siz bu hediyenin tüm ayrıcalıklarını Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden öğrenin ve hemen şansınızı deneyin. Bu gömleğe sahip olmak için aşağıdaki formu en geç 31 Mart tarihine kadar doldurarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adreslerine iletin.
2) Bir üyemize çift kişilik yemek. Niyazibey’ in(Sirkeci) eşsiz lezzetlerini panoramik boğaz manzarası ile tatma fırsatı. Bu mükemmel davete sahip olmak için aşağıdaki formu en geç 25 Mart tarihine kadar doldurarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adreslerine iletin.
*Her iki hediye için ortak başvurular kabul edilmez. Ayrı ayrı konu bilgisi olan konular kabul edilecektir.
Ad-Soyad:
Doğum tarihi:
Üye kullanıcı adı:
E-mail:
Tel:
Hediye konusu :
Meslek:
Adres:
kaldırdım gülhancım kusura bakmayın pcm sorumlu gönderirke n donuyomş gibi oluyor arka arkaya gönderiyor
güvensiz geldi neden sitesinde böyle bi kampanyadan bahsedilmemiş. bilgi vermem ben bu siteye.
güvensiz geldi neden sitesinde böyle bi kampanyadan bahsedilmemiş. bilgi vermem ben bu siteye. 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ben gömlek için katıldım şansa kalmış pekde ümidim yok ama hayırlısı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
teşekkr ederm ben orayı görmemişm e kaılıym bari
Bu siteden kitap kazanmıştım...bakalım hayırlısı
gömlek çok hoşmuş çok narin çok beğendim katılanlara başarılar
Daha önceden bu siteden çekilişe katılmıştım ama maalesef bana çıkmadı. Umarım bu sefer yakalarım. Herkeze bol şans.Paylaşım yapan arkadaşımıza çok ama çok teşekkürler