-
FİKRİ MÜHİM??
Gönderen:
mrzmn
09 Mar, 2010 16:37
-
fikrimühim e kaydolmak istiyorum ancak bu site hakkında pek bi bilgim yok..üye olan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim..
anket yapılan ürün size mi gönderiliyor herhangi bir ücreti var mı?(Kargo vs) merak ettiğim bunlar ama eklemek istediklerinizi de yazarsanız şimdiden teşekkür ederim...
-
Gönderen:
awelya
09 Mar, 2010 16:46
-
bende daha kayıt olalı yaklaşık 2 ay oluyor canım, sanırım 2 tane anket gördüm daha, ve hediye nasıl geliyor bunuda bilmiyorum, yani bu konuda sana yardımcı olamayacağım ne yazık ki
-
Gönderen:
glh_n
09 Mar, 2010 16:54
-
Bende en az 6-7 aydır üyeyim heralde

bi defa colgate için mail geldi şansa şehir dışındaydım hakkım yanmış bi daha da ne gelen oldu ne giden arada nadirde olsa 2-3 puanlık anketleri gelio onlarda zaten işe yaramıyo
-
Gönderen:
adavapuru
09 Mar, 2010 18:17
-
fikrimühim zaman zaman anket zaman zaman hediyelerle kampanyalar düzenliyor son 1 senedir dugun bir site ama hala çogu diş macunu kampanyaları aktif katılmak istersen sana davet yollayabilirim
-
Gönderen:
burcu84
09 Mar, 2010 22:18
-
hiç üüye olma bence bi hayrını görmedimm
-
Gönderen:
ulkunlu
10 Mar, 2010 13:31
-
bence üye olun.buraya üye olduğumdan beri bir sürü şey gönderdiler.güvenilir bir site.çok sık olmasada güzel şeyler gönderiyorlar.yalnız gelen maillerinize dikkat edin sanıyorum iki veya üç gün içinde cevaplamanız gerekiyor.
-
Gönderen:
sükunet
13 Mar, 2010 15:48
-
ben üye oldum olalı puandan başka hiç bişiy kazanamadım..
puanlarda 3-5 arası ne işe yarayacaksa...
üye ol bişiy kaybetmezsin ama belki sen kazanabilirsin...
-
Gönderen:
sln
14 Mar, 2010 19:54
-
bende katılmanı önerrmiyorum canımm..
-
Gönderen:
uzaksehirler
15 Mar, 2010 10:03
-
bence üye ol arkadaşım. bana bir çok kez kampanyalarında ürün gönderdi.bir çok kampanyaya katılıyoruz netice de.
kaybedeceğin bir şey olmaz yani. sonra bir kampanya yapar pişman olursun.
katıldığın anketlere göre sanırım kampanyalara davet geliyor. kargo yada başka bir ücret yok.
önermeyen arkadaşlarda haklı aslında. benimde denedim biliyorumda aynı.
-
Gönderen:
Esmanur
15 Mar, 2010 10:21
-
Fikri mühimden bana gelenler
eker sütlü tatlı ücretsiz alışveriş kupunları ve indirim kuponları
bebek sütü varya aptamil ondan
selva makarna 5-6 paket
şimdilik bunları hatırlıyorum.
hiçbir ücrette ödemedim.