0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence bu konuyu kapatalım ben sana yıllık bir kalıb sabun göndereyim...
avonda bir hesabım var canım bakabilirsin...eşimin dahi face book hesabı yok...bir denizlili olarakjda seni kınıyorum atıp tutarken iyi düşün...eşimin avon hesabı yok ona göre konuş...halamın kızı yok bir yalan söylediğin çıktı .halam yok çünkü halam olurmusun sanada kazanırım ....ikincisi teyzeme kazandım evet doğru..kazandığım çoğu şeyi teyzeme veriyorum nedenine gelince eniştem 2 yıl önca çalıştığı fabrika kapandı işci bulma kurumundan aldıkları aylıkla çalışıyorlar ve evleri kira çevrenin yardımıyla geçiniyorlar...en azıından yardıma muhtaç insanlara kazanıyoruz..senin gibi yıllık şampuanımızı kazanmıyoruz...
arkadaşlar iki hesabım var..biri hemen açılıyor diğeri açılmıyor..
15gün sonra aynı kampanyadan annem adına 50 paket kazandım 3 KOLİ 72 ADETgeldi.AYSUN UYSAL adına cin fikirden 100 PAKET eti cin 120 ADET geldi..eti den eşim akın uysal 5 KOLİ 120 PAKET ...aromel parfüm eşim adına AKIN UYSAL ...
evet eti cinden kazandım ama ismimi değiştirmedim.... .....firmaya yanlış bilği vermedim...herşeyi yazdım gönderdim bunun nerde hilesi...evet face book da 2 hesap var biri benim biri kardeşimin ...o okuldayken ona ben alıyorum şuan okulda sabahcı...bence boşuna uğraşma açık bulamazsın....