Gönderen Konu: L'oreal Elseve kazananlar  (Okunma sayısı 30865 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
Ynt: L'oreal Elseve kazananlar
« Yanıtla #110 : 09 Mart 2010, 11:24:18 »
avonda bir hesabım var canım bakabilirsin...eşimin dahi face book hesabı yok...bir denizlili olarakjda seni kınıyorum atıp tutarken iyi düşün...eşimin avon hesabı yok ona göre konuş...halamın kızı yok bir yalan söylediğin çıktı .halam yok çünkü  ;D ;D halam olurmusun sanada kazanırım ....ikincisi teyzeme kazandım evet doğru..kazandığım çoğu şeyi teyzeme veriyorum nedenine gelince eniştem 2 yıl önca çalıştığı fabrika kapandı işci bulma kurumundan aldıkları aylıkla çalışıyorlar ve evleri kira çevrenin yardımıyla geçiniyorlar...en azıından yardıma muhtaç insanlara kazanıyoruz..senin gibi yıllık şampuanımızı kazanmıyoruz... ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 09 Mart 2010, 11:26:49 Gönderen: ceydaa »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #111 : 09 Mart 2010, 11:27:50 »
bence bu konuyu kapatalım ben sana yıllık bir kalıb sabun göndereyim... ;D ;D ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #112 : 09 Mart 2010, 11:28:56 »
bence bu konuyu kapatalım ben sana yıllık bir kalıb sabun göndereyim... ;D ;D ;D

Laf soktugunuzu sanıp iyice çirkinleştiginizin farkında değilsiniz... ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #113 : 09 Mart 2010, 11:30:49 »
herkes diyeceklerini dedi nihayetinde kimse kimseyle hem fikir olmak zorunda değil ve herkes kendince haklı ...
lakin mevzu uzadıkça gerçekten çirkinleşiyor, susabilmekte  erdemdir DOST lar...
« Son Düzenleme: 09 Mart 2010, 11:32:44 Gönderen: gulsevdam »
...

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #114 : 09 Mart 2010, 11:31:26 »
şu tartışmayı sonlşandırın lütfen hepiniz arkadaşlar herkes önce dönüp kendine bi baksın eleştirmeninde dozu seviyeli olmalı  >:(

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #115 : 09 Mart 2010, 11:36:21 »
avonda bir hesabım var canım bakabilirsin...eşimin dahi face book hesabı yok...bir denizlili olarakjda seni kınıyorum atıp tutarken iyi düşün...eşimin avon hesabı yok ona göre konuş...halamın kızı yok bir yalan söylediğin çıktı .halam yok çünkü  ;D ;D halam olurmusun sanada kazanırım ....ikincisi teyzeme kazandım evet doğru..kazandığım çoğu şeyi teyzeme veriyorum nedenine gelince eniştem 2 yıl önca çalıştığı fabrika kapandı işci bulma kurumundan aldıkları aylıkla çalışıyorlar ve evleri kira çevrenin yardımıyla geçiniyorlar...en azıından yardıma muhtaç insanlara kazanıyoruz..senin gibi yıllık şampuanımızı kazanmıyoruz... ;D ;D ;D

arkadaşlar iki hesabım var..biri hemen açılıyor diğeri açılmıyor..
Bu mesajın avon sayfasından alıntıdır.
Ayrıca eti in midir cinmidir nedir..Oradan da kazandıklarının bir alıntısını ekleyeyim :)

Alıntı
15gün sonra aynı kampanyadan annem adına 50 paket kazandım  3 KOLİ 72 ADETgeldi.AYSUN UYSAL adına cin fikirden  100 PAKET eti cin 120 ADET geldi..eti den eşim akın uysal 5 KOLİ 120 PAKET ...
aromel parfüm eşim adına AKIN UYSAL ...

Sağol canım sabun kullanmıyorum ben.Bana göndereceğin sabunları sen kullan daha çok temiz görünmen lazım arada açıkların çıkıyor gördüğün gibi.Ama istersenben sana  1 yıllık şampuan gönderebilirim,  çünkü kimin gözünün kaldığı kimin laf etiği çok açık ortada.Ben şimdiye kadar kimsenin kazandığı hediyelerin lafını etmedim.Uğraşmış kazanmış güle güle kullansın dedim geçtim.Hazımsızlık olunca böyle oluyor.şampuanlarla birlikte hazımsızlık ilacıda gönderirim istersen. ;)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #116 : 09 Mart 2010, 11:39:22 »
evet eti cinden kazandım ama ismimi değiştirmedim.... ;D ;D ;D ;D ;D.....firmaya yanlış bilği vermedim...herşeyi yazdım gönderdim bunun nerde hilesi...evet face book da 2 hesap var biri benim biri kardeşimin  ;D ;D ;D ;D...o okuldayken ona ben alıyorum  şuan okulda sabahcı...bence boşuna uğraşma açık bulamazsın.... ;D ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #117 : 09 Mart 2010, 11:42:18 »
evet eti cinden kazandım ama ismimi değiştirmedim.... ;D ;D ;D ;D ;D.....firmaya yanlış bilği vermedim...herşeyi yazdım gönderdim bunun nerde hilesi...evet face book da 2 hesap var biri benim biri kardeşimin  ;D ;D ;D ;D...o okuldayken ona ben alıyorum  şuan okulda sabahcı...bence boşuna uğraşma açık bulamazsın.... ;D ;D

Önce kendin temiz olacaksın sonra baskalarına sabun göndereksin...  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #118 : 09 Mart 2010, 11:45:19 »
arkadaşlar gerçekten uzadı konu.burda boş laf yapacağına herkes başka şeylerle zamanını geçirse bence daha kazançlı olunur.emre sende kızıştırma iyice ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #119 : 09 Mart 2010, 11:46:46 »
ne kadar açıklama yaparsanız yapın ;savunması olamaz.bu kadar da abartmayın1-2 kazanımla yetinin artık..