0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende katıldım şimdi sırayla hepinizin linkini tıklıcam, sizde beni unutmayın lütfen Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
beni de unutmayın.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir rica arko gibi tek mesajda tüm linkler toplanamaz mı? madem o kadar heveslisin toplamaya tutmayayım herşeyi devletten beklemyin ya kusura bakmayın ama ne bu şimdi neye hevesliyim ne yapıyorumda beni tutmuyorsunuz??? rica adı üstünde, yapasınız yoksa görmeyin mesajı bir ilgilenen bulunur yahut bulunmaz ama bu uslup yakışmıyor bu foruma şaka dahi olsa... açık söyleyim okuyunca asıldı suratım neden linkler toplansın dedim diye...gayet kibar ve usulune uygun bir ricada bulunuyorum oy verenleri düşünüyorum tek tek mesajlara bakıp esktra çaba sarfetmeyelim diye ?!arada gözden kaçanlar olmasın diye... hayırlı geceler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir rica arko gibi tek mesajda tüm linkler toplanamaz mı? madem o kadar heveslisin toplamaya tutmayayım herşeyi devletten beklemyin ya
bir rica arko gibi tek mesajda tüm linkler toplanamaz mı?
1500 zor değil mi, 11 gün kalmış zaten