Gönderen Konu: danino ödüllü soru  (Okunma sayısı 3239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gntl

• Usta Kampanyacı
Ynt: danino ödüllü soru
« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2010, 23:17:26 »
bu soru geçen ay da vardı aynı soru
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı la_edri

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • http://www.encokbanabravo.com/index.php?/users/409
« Yanıtla #11 : 06 Haziran 2010, 11:35:05 »
kampanyadan kazanmayı bırak hiç çaba göstermeden verseler evladıma danino yedirmem

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2010, 12:34:00 »
kampanyadan kazanmayı bırak hiç çaba göstermeden verseler evladıma danino yedirmem

niye ki??? gerçi bende yedirmedim bugüne kadar  ;D
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı la_edri

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • http://www.encokbanabravo.com/index.php?/users/409
« Yanıtla #13 : 06 Haziran 2010, 21:12:56 »
bir kere hakkında içeriğinde insan sağlığına zararlı maddeler bulunduğuna dair ithamların olduğu bir marka.(bunu analiz edebilecek bir konumda olmadığım için içimin rahat etmeyeceği hiçbir şeyi tabi ki evladıma yedirmem.)nitekim bu firma bu tip şeylerin önüne geçebilmek için geçmiş yıllarda fabrika gezileri vs. düzenlemişlerdi.hayır anlamadığım gidenler orada kimyasal analiz mi yaptı?turistik gezi gibi fabrikayı gezip gelmişlerdir.
ikincisi fransız menşeli bir marka ve ermeni (sözde) soykırımı olayından beri nefretimi kazanmış ve bir millet ve fransız mallarını almamaya da özen gösteriyorum.mis gibi türk markaları varken (sütaş,pınar gibi) ne diye bunu alayım!
umarım dilim döndüğünce açıklayabilmişimdir :)

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #14 : 07 Haziran 2010, 01:15:38 »
çok geç kaldım çoook :(

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 07 Haziran 2010, 01:17:11 »
bir kere hakkında içeriğinde insan sağlığına zararlı maddeler bulunduğuna dair ithamların olduğu bir marka.(bunu analiz edebilecek bir konumda olmadığım için içimin rahat etmeyeceği hiçbir şeyi tabi ki evladıma yedirmem.)nitekim bu firma bu tip şeylerin önüne geçebilmek için geçmiş yıllarda fabrika gezileri vs. düzenlemişlerdi.hayır anlamadığım gidenler orada kimyasal analiz mi yaptı?turistik gezi gibi fabrikayı gezip gelmişlerdir.
ikincisi fransız menşeli bir marka ve ermeni (sözde) soykırımı olayından beri nefretimi kazanmış ve bir millet ve fransız mallarını almamaya da özen gösteriyorum.mis gibi türk markaları varken (sütaş,pınar gibi) ne diye bunu alayım!

anlıyorum..sanırım o iddialar yalanmış öyle biliyorum...ama tabii diğer düşüncenize saygı duyarım...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 07 Haziran 2010, 01:31:36 »
umarım kazanırım..son günlerde pek bişi kazanamıorum :-\

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 07 Haziran 2010, 01:39:43 »

Ben Danino 'yu İsrail Ürünü biliyorum...