Gönderen Konu: Ecastig Katılımcıları  (Okunma sayısı 26939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awelya

• Ziyaretçi
Ynt: Ecasting Katılımcıları
« Yanıtla #100 : 02 Mart 2010, 02:06:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
öyle deme ama ya ;D

hadi bunun için konu açalım 1 ay sonra elimiz boş döner söveriz siteye ;D

aslında senin kayıt olduğun daha mantıklı, biz bunda boşuna debelenecekmişiz gibime geliyor ya hayırlısı  ;D

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #101 : 02 Mart 2010, 02:08:22 »
öyle deme ama ya ;D

hadi bunun için konu açalım 1 ay sonra elimiz boş döner söveriz siteye ;D

aslında senin kayıt olduğun daha mantıklı, biz bunda boşuna debelenecekmişiz gibime geliyor ya hayırlısı  ;D

büyük ihtimal herkes ben gibi iphoneu görünce atlamıştır balıklama, oysa sonradan aklıma geldi gümrükten geçmediği ondan boşa debeleşçez ;D

diğer sitede ps3ü seçtim ama boş işler gibime geliyor :D en mantıklısı tr deki kampanyalar :P

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #102 : 02 Mart 2010, 02:12:52 »
Arkadaslar şimdiden söyliyeyim kimse boş hayallere kapılmasın,  bu tarz sitelerin amacı e-mail adreslerini toplamak. Ve topladıkları adreslere spam mail atmak.. Yani Iphone kazancam falan diye düşünmesin kimse. Bikaç arkadasımızda imzasına 3-4 tane link eklemiş nasıl psikolojideyse artik :D Mesela 1 önceki sayfadaki burcu84  :D
« Son Düzenleme: 02 Mart 2010, 02:14:28 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #103 : 02 Mart 2010, 02:15:09 »
Arkadaslar şimdiden söyliyeyim kimse boş hayallere kapılmasın,  bu tarz sitelerin amacı e-mail adreslerini toplamak. Ve topladıkları adreslere spam mail atmak.. Yani Iphone kazancam falan diye düşünmesin kimse. Bikaç arkadasımızda imzasına 3-4 tane link eklemiş nasıl psikolojideyse artik :D Mesela 1 önceki sayfadaki burcu84  :D

niye öyle diyosun ya ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #104 : 02 Mart 2010, 02:20:19 »

niye öyle diyosun ya ;D

Sana demedim yaw sen niye sildin imzandaki linkleri  ;D Burcu arkadasımız 3 tane e-castig linki koymuşta ondan dedim  ;D 3 tane IPhone kazanacak aklınca   :D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #105 : 02 Mart 2010, 02:24:39 »

niye öyle diyosun ya ;D

Sana demedim yaw sen niye sildin imzandaki linkleri  ;D Burcu arkadasımız 3 tane e-castig linki koymuşta ondan dedim  ;D 3 tane IPhone kazanacak aklınca   :D

dediğine hak verdim saçma geldi hakkaten site, :D biz dışarılarda bişiler aramayalım burda 3-5 ne kazansak kafii :)

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #106 : 02 Mart 2010, 03:46:01 »
benide eklermisin

bende eksik kalmim banada güvenli gelmedi ama denicez artık

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #107 : 02 Mart 2010, 03:49:09 »
listeyi tıkladım benide tıklarsanız sevinirim birde birsey sorcam hergunmu tıklamak gerekıyor yoksa her pc den 1 keremi tıklanıyor

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #108 : 02 Mart 2010, 06:39:01 »
listeyi tıkladım benide tıklarsanız sevinirim birde birsey sorcam hergunmu tıklamak gerekıyor yoksa her pc den 1 keremi tıklanıyor
Your friend had earn so far 2 €uros and needs 1998 €uros more to win the chosen prize.
tüm listeyi tıkladım..nilcim hergün tıklanıyor 24 saatte bir..

Çevrimdışı mersin33

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #109 : 02 Mart 2010, 07:55:16 »
 listeye benıde ekleyin link bu
« Son Düzenleme: 02 Mart 2010, 07:59:38 Gönderen: mersin33 »