0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öyle deme ama ya hadi bunun için konu açalım 1 ay sonra elimiz boş döner söveriz siteye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinöyle deme ama ya hadi bunun için konu açalım 1 ay sonra elimiz boş döner söveriz siteye aslında senin kayıt olduğun daha mantıklı, biz bunda boşuna debelenecekmişiz gibime geliyor ya hayırlısı
Arkadaslar şimdiden söyliyeyim kimse boş hayallere kapılmasın, bu tarz sitelerin amacı e-mail adreslerini toplamak. Ve topladıkları adreslere spam mail atmak.. Yani Iphone kazancam falan diye düşünmesin kimse. Bikaç arkadasımızda imzasına 3-4 tane link eklemiş nasıl psikolojideyse artik Mesela 1 önceki sayfadaki burcu84
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaslar şimdiden söyliyeyim kimse boş hayallere kapılmasın, bu tarz sitelerin amacı e-mail adreslerini toplamak. Ve topladıkları adreslere spam mail atmak.. Yani Iphone kazancam falan diye düşünmesin kimse. Bikaç arkadasımızda imzasına 3-4 tane link eklemiş nasıl psikolojideyse artik Mesela 1 önceki sayfadaki burcu84 niye öyle diyosun ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaslar şimdiden söyliyeyim kimse boş hayallere kapılmasın, bu tarz sitelerin amacı e-mail adreslerini toplamak. Ve topladıkları adreslere spam mail atmak.. Yani Iphone kazancam falan diye düşünmesin kimse. Bikaç arkadasımızda imzasına 3-4 tane link eklemiş nasıl psikolojideyse artik Mesela 1 önceki sayfadaki burcu84 niye öyle diyosun ya Sana demedim yaw sen niye sildin imzandaki linkleri Burcu arkadasımız 3 tane e-castig linki koymuşta ondan dedim 3 tane IPhone kazanacak aklınca
listeyi tıkladım benide tıklarsanız sevinirim birde birsey sorcam hergunmu tıklamak gerekıyor yoksa her pc den 1 keremi tıklanıyor