Gönderen Konu: Bilgisayar ve Cep telefonundan İyi anlayan arkadaşlar bakabilir mi?  (Okunma sayısı 2057 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar merhaba. ya benim acil bir sorunum var. kameralı cep telefonumu msnde webcam olarak kullanmak istiyorum. telefonumun markası nokia 6670 symbian işletim sistemi var.bluetooth aracım var. internette birçok yerde yazılar var onları uyguladım ama işin içinden çıkamadım. allah rızası için şu işten anlayan biri bana yardım edebilirmi?

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Nokia pc suite programını bilgisayarına kurman gerekiyo, o program telefonu alırken kutunun içinden çıkan cd‘de olması lazım. Nokialardan pek anlamam fakat telinin webcam olarak kullanılabilme özelliğide olması lazımdı sanırım. Benim telde(philips x800) telefonu bilgisayara bagladığımda 3 secenek çıkıyo bunlardan biri webcam seceneği.. O cd‘yi bulup programı kur webcam falan yazıyosa tıklarsın ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
kabloyu bilgisayara bağladığında onun seçenek vermesi lazım kamera olarak kullan diye öyle biliyorum genelde öyle oluyo telefonlarda ama 6670 i bilmiyorum oda öyledir bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
dediklerinizi uyguladım arkadaşlar ama ne yazııkki olmadı. ama şey oldu.bir program var nette .adı mobiola. bunu bilgisayara kuruyorum .içinden çıkan sis li dosyayı cep telefonuma atıyorum. bluetooth üzerinden connect dediği zaman bilgisayar ekranında görünüyor. yani kamera olarak kullanabiliyorum. ama msni açıp araçlardan ses ve görüntü kurulumuna gelince kamera seçeneklerinde çıkmıyor. bunu nasıl yapabilirim?

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dediklerinizi uyguladım arkadaşlar ama ne yazııkki olmadı. ama şey oldu.bir program var nette .adı mobiola. bunu bilgisayara kuruyorum .içinden çıkan sis li dosyayı cep telefonuma atıyorum. bluetooth üzerinden connect dediği zaman bilgisayar ekranında görünüyor. yani kamera olarak kullanabiliyorum. ama msni açıp araçlardan ses ve görüntü kurulumuna gelince kamera seçeneklerinde çıkmıyor. bunu nasıl yapabilirim?

tam mobiola kur yazacaktım son mesajında uygulamayı bulup kurduğunu gördüm. daha önce bende kurup kullanmıştım. güzel bir program ama 5 dk süre kısıtlaması vardı hala öylemi bilmiyorum. yani 5 dk da bir tekrar uygulamayı açman gerekiyor. msn e bağlandığında hiçbir ayara girmeden webcam bağlantısına tıkla ilk kez girmeye çalışacağın için msn otomatik ayar seçeneğini gösterecektir. oradan mobiolanın bilgisayarda olan adı vardı şimdi tam hatırlamıyorum. ( tabi öncesinde bilgisayarında da programı çalıştırman lazım.) onu seçerek kurulumu yönlendir. gerekli ayarlamaları otomatik olarak yapacaktır zaten.