Sevgili FikriMühim,
Smartphone (Akıllı Telefon) Anketine Davetlisiniz
Günümüzde cep telefonları arama ve kısa mesaj özelliklerinin yanında internete bağlanma, e-posta alışverişi, temel düzeyde ofis işlemleri yapabilir düzeye geldiler. Bu tür telefonları smartphone ya da akıllı telefonlar olarak isimlendiriyoruz.
Siz bu tür bir smartphone'a sahip misiniz? Eğer smartphone kullanıyorsanız hangi markayı tercih ettiniz?
Anketimizi MühimSayfanızda yanıtlayınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Günümüzde cep telefonları arama ve kısa mesaj özelliklerinin yanında internete bağlanma, e-posta alışverişi, temel düzeyde ofis işlemleri yapabilir düzeye geldiler. Bu tür telefonları smartphone ya da akıllı telefonlar olarak isimlendiriyoruz.
Siz bu tür bir smartphone'a sahip misiniz? Eğer smartphone kullanıyorsanız hangi markayı tercih ettiniz?
Anketimizi MühimSayfanızda yanıtlayınız
banada mail geldi katıldım 3puancık aldım
bende katıldım sağol arkadaşım
güneş hanım linkide verseydiniz
daha önceden üye diilseniz bu kampanyaya katılamazsınız
Yaklaşık olarak 2 ayda bir anket yapıyorlar, başka türlü de puan kazanılmıyor, çok çok çok nadiren ürün gönderimi yapılıyor ve raporuna puan alıyorsunuz onada 5 ayda bir dersek; şöyle bir hesap yaptım
Ayda bir anket, anketler 3 puan yılda 12x3=36 puan
5 ayda bir numune (şanslıysanız o da bana daha 1 tane geldi üye olalı 1 yıl oluyor) hadi 30 puan alın rapordan : 30x2=60 puan
Toplamda 36+60=96
En küçük hediye puanı 250 olduğu düşünülürse yaklaşık 3 yılda bir kitap sahibi olursunuz.
En yüksek puanlı hediye de 3000 puan olduğuna göre almak için sadece 32 yıl beklemeniz yeterli olacaktır. Böylelikle torunlarınıza belki işine yarayacak bir hediye bırakmış olursunuz.
Ha bu arada site 32 yıl dayanırmı onu bilemem işte. Hepimize kolay gelsin
Arkadaşlar puan sahibi olmaın tek yolu kampanyalarına katıldıgınız zaman bol bol deneyim yollamanız beni hiç bir kampanyasında ayırt etmiyorlar nedeni ise aktif olarak katılım yaptıgımdan dolayı sizde puan biriktirmek isterseniz görüşlerinizi kısa yada uzun ama güzelce yazın puanlara bakın
aynen adavapuruna katılıyorum benide nerdeyse her kampanyalarına dahil ediyolar ve bende düzenli yorum yapmaya çalışıyorum